Ce s-a întâmplat cu salariul lui Dan Negru de la Antena 1, în perioada pandemiei. Incredibil cât a ajuns să câștige

Redacția IMPACT 25.05.2020, 09:02

A făcut multă audiență la viața lui, e regele Revelioanelor de la Antenă, a prezentat emisiuni cu cifre astronomice și pare că are o energie inepuizabilă. Dan Negru a fost, totuși, și el afectat de criza pandemică din ultimele luni.

Pandemia i-a tăiat veniturile

Veniturile lui au scăzut dramatic în ultimele luni. Premiera emisiunii Next Star promitea audiențe până la cer, dar show-ul a fost amânat până la o dată anunțată ulterior, din cauza crizei. Acum, Dan Negru stă acasă, în șomaj tehnic și pe card îi intră 2.400 de lei pe lună.

Dar Dan Negru nu stă în banii de șomaj tehnic. Are câteva milioane de euro puși deoparte, bani câștigați de-a lungul anilor. Toți banii din televiziuine au fost investiți în proprietăți, terenuri, hale și a și construit câteva blocuri.

E clar că poate să trăiască mai mult decât decent chiar dacă nu ar mai trebui să mai munceacsă nicio zi toată viața lui. A fost un tip calculat, nu a cheltuit aiurea-n tramvai, iar acum, asta se vede.

Dan Negru a știut să-și cheltuiască banii cu folos, astfel înct să devină indeppendent de veniturile de la televiziune și să nu fie nevoit să facă compromisuri profesionale
Dan Negru a știut să-și cheltuiască banii cu folos, astfel încât să devină independent de veniturile de la televiziune și să nu fie nevoit să facă compromisuri profesionale

“Am încercat să ajung independent financiar”

Prezentatorul a explicat că a încercat să devină indepenednet financiar ca să nu fie nevoit să facă compromisuri în muncă, să accepte, adică, orice ofertă, doar ca să aibă un venit. Este bine că s-a gândit așa și este și mai bine că i-a reușit. Faptul că, în meseria lui, a ajuns să facă doar ce vrea și cum consideră el de cuviință, în raport cu propria lui conștiință e, practic, visul oricărui om, în orice domeniu ar lucra el.

“Am încercat să ajung la un nivel în care să nu depind financiar de televiziune, știind că dacă se întâmpla ceva precum această criză păcătoasă, singura mea sursă de venit ar fi salariul. Și, astfel, aș fi forțat de împrejurări să fac compromisuri și să apar în producții TV în care nu cred. Acum am această liniște financiară, iar dacă televiziunile nu vor mai putea să țină pasul cu standardele show-urilor mele, prefer să aștept să se revigoreze piața decât să accept orice ofertă”.