Dan Negru, compliment inedit pentru Mihaela Rădulescu. Ce a spus el despre vedeta PRO TV

bogdan 07.09.2019, 15:28
Dan Negru, compliment inedit pentru Mihaela Rădulescu. Ce a spus el despre vedeta PRO TV

Au lucrat împreună în același trust, respectiv Intact, în urmă cu câțiva ani, și au rămas în continuare colegi de breaslă. De-a lungul timpului, Dan Negru a preferat să rămână loial postului Antena 1, iar Mihaela Rădulescu a făcut numeroase schimbări, în cele din urmă ajungând la PRO TV. Într-o postare pe o rețea de socializare, prezentatorul Revelioanelor de la Antena 1 i-a făcut un compliment inedit vedetei de la trustul concurent.

Ce scrie Dan Negru despre Mihaela Rădulescu

Au fost colegi de trust, iar în prezent Dan Negru și Mihaela Rădulescu au rămas colegi de breaslă. În timp ce Dan Negru este în continuare la Antena 1, Mihaela Rădulescu s-a dat de partea concurenței, fiind una dintre vedetele PRO TV.

Asta nu-l oprește însă pe Negru să facă o remarcă evidentă, pe care cu siguranță o gândesc și alți reprezentanți ai sexului masculin.

Într-o postare, care vizează și cazul Caracal – îndelung mediatizat de posturile de televiziune din România, Dan Negru a menționat-o și pe Mihaela Rădulescu, căreia i-a adresat un compliment inedit.

Dan Negru și Mihaela Rădulescu, pe vremea când erau colegi la Antena 1. Acum, ea lucrează la PRO TV
Dan Negru și Mihaela Rădulescu, pe vremea când erau colegi la Antena 1

Mihaela Rădulescu, compliment inedit din partea lui Dan Negru

„Singurii care mai au relevanță in cazul Caracal sunt ăia de la RomaniaTv,cu aberațiile și conspirațiile lor.

Ei au capitalizat cel mai bine subiectul așa cum a făcut-o Dan Diaconescu cu Elodia, așa cum Pro a capitalizat umorul cu Las Fierbinți, cum Kanal a luat serialele turcești, Netflix pe celelalte, Raduleasca e brand mișto de MIlLF (nr.r. de obicei se folosește când se face referire la femei trecute de 35 de ani, care trezesc fantezii în rândul bărbaților) , Negru de Revelioane sau Esca de știri.

Din războiul meu de 20 de ani cu Pro am învățat sa fug din calea mărcilor înregistrate și sa încerc sa descopăr drumuri noi.

Caracalul a rămas la România Tv.
Restul e xerox.

Vad acu cum unii dezbat pedeapsa pe care să o primească killerul din Caracal.
Niciunul nu spune că educația e prima și după aia pedeapsa!”, a scris prezentatorul de la Antena 1 pe facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe