Cum arăta Bartoș pletos, iar Smiley tuns, ras și frezat. Imaginea i-a făcut pe toți să râdă copios

Ioana Nechifor 06.09.2019, 18:43
Cum arăta Bartoș pletos, iar Smiley tuns, ras și frezat. Imaginea i-a făcut pe toți să râdă copios

Sunt colegi la Vocea României de la PRO TV, dar și buni prieteni. Smiley și Pavel Bartoș nu evită să petreacă timp împreună de fiecare dată când prind ocazia și, de ce nu, să se pozeze împreună. O imagine cu cei doi, care a apărut recent pe o rețea de socializare, face senzație pe internet. Printre numeroasele comentarii iscate la poză s-a regăsit și cel al Mihaelei Rădulescu.

Cum s-au pozat Pavel Bartoș și Smiley

Prezentatorul de la Vocea României, Pavel Bartoș, a postat o poză pe internet cu juratul Smiley, iar imaginea a captat atenția tuturor.

Bartoș a reușit să stârnească amuzamentul tuturor prin imaginea pe care a publicat-o.

O poză din vremea când eu eram pletos și cu mustață, iar Smiley era tuns, ras și frezat“, scrie Pavel Bartoș pe instagram, iar comentariile nu au întârziat să apară.

“Vaaai!!!”, a comentat Mihaela Rădulescu, amuzată.

Mesaje au început să vină din partea fanilor pe bandă rulantă.

“Ce moacă ai Bartoș! Parcă ești din Beatles”

“Freddie Mercury haha”

“Ce frumoși sunteți, mai ales Pavel Bartoș”

“Măiculiță!”

“Sunteți haioși!”

“Ce tineri erați!”

“Pavel arăți ca John Travolta!”, așa sună din comentariile fanilor.

Pavel Bartoș, alături de Smiley. Imaginea a stârnit amuzamentul tuturor
Pavel Bartoș, alături de Smiley.

Ce spune Bartoș, despre noul sezon Vocea României

Sezonul cu numărul 9 Vocea României debutează, vineri – 6 septembrie, de la ora 20.30. Show-ul de la PRO TV vine cu concurenți noi, dar și  cu o formulă ușor modificată la masa juraților.

“Horia este, în primul și în primul rând, un om de televiziune. Este, de fapt, o școală de televiziune. Mă bucură întoarcerea lui. Și cred că această combinație, cu Tudor Chirilă, Smiley și Irina, este bună de tot.

Fiecare antrenor și-a adus aportul la formatul ăsta și l-a ajutat sa crească. Dincolo de ecran, eu și Horia suntem foarte buni prieteni, așa că revenirea lui mă bucuraă atât pentru Vocea României, da și pentru prietenia noastră”, a spus Pavel Bartoș într-un interviu pentru PRO TV.