Surpriză de proporții pentru fani! Când se încheie, de fapt, Insula Iubirii. Anunțul oficial făcut de Antena 1

Ioana Nechifor 06.09.2019, 15:16
Surpriză de proporții pentru fani! Când se încheie, de fapt, Insula Iubirii. Anunțul oficial făcut de Antena 1

Fanii Insula Iubirii au parte de o surpriză uriașă! Deși, inițial era estimată data de 8 septembrie pentru finalul reality show-ului de la Antena 1, de fapt, emisiunea se va încheia puțin mai târziu. Telespectatorii vor avea parte de ediții incendiare Insula Iubirii, pe care nu trebuie să le rateze. Mai multe detalii despre emisiunea de la Antena 1, în materialul următor!

Când se încheie, de fapt, Insula Iubirii

Zilelea acestea, a circulat pe net informația că duminică -8 septembrie este ziua când telespectatorii vor urmări ultimul episod al reality show-ului Insula Iubirii.

De fapt, atunci se difuzează penultima ediție. Reprezentanții Antena 1 au anunțat că, într-adevăr, sezonul al cincilea din Insula Iubirii se apropie de final, iar ultimele două episoade vor putea fi urmărite duminică pe 8, respectiv 15 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1.

Oare ce decizie vor lua Teodora și Eusebiu? Ultimele ediții Insula Iubirii la Antena 1
Oare ce decizie vor lua Teodora și Eusebiu?

 Cum se încheie aventura de pe Insula Iubirii

În scurt timp, telespectatorii vor afla cum se încheie emisiunea lor preferată și ce se va întâmpla cu perechile venite în Thailanda să-și testeze relația.

Astfel, cuplurile care au venit în Thailanda pentru a-și testa fidelitatea timp de 20 de zile în resorturi diferite, vor ajunge la finalul aventurii lor la Insula Iubirii.

Până acum două dintre cele patru cupluri prezente pe insulă au avut parte de ceremonia finală a focului. Atât Denisa și Adrian, cât și Gia cu Bogdan au decis să se despartă în urma Bonfire-ului.

Geanina și Costas, dar și Teodora și Eusebiu sunt cuplurile care urmează să fie puse față în față la ceremonia focului în ultimele două ediții Insula Iubirii. Dacă decid să meargă în continuare pe același drum împreună sau ajung la concluzia că este cazul să facă o schimbare majoră în viața lor, urmează să se afle acest lucru în scurt timp.

Ce decizii vor lua cele două cupluri, telespectatorii vor putea afla în ultimele două ediții Insula Iubirii care vor fi difuzate pe 8 și 15 septembrie, de la 20:00, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe