Dan Bittman s-a enervat în direct la TV. Câți bani spune că a plătit statului român

Stan Filon 10.05.2021, 14:32
Dan Bittman s-a enervat în direct la TV. Câți bani spune că a plătit statului român

Dan Bittman s-a enervat în direct la TV, iar motivul îl constituie discriminarea pe care artistul spune că o face statul român atunci când vine vorba despre cetățeni vaccinați și cei nevaccinați! În plus, artistul a spus în direct că el nu se vaccinează și nici nu vrea să mai dea vreun ban statului român!

Dan Bittman s-a enervat în direct la TV și vrea ca nevaccinații să nu mai plătească impozite

În spațiul public au apărut informații care spuneau că Dan Bittman s-a decis să se vaccineze, însă artistul le-a dezmințit în direct, la România TV! În plus, artistul s-a enervat atunci când a aflat că cetățenii vaccinați au acces la spectacole, pe când cei nevaccinați nu vor mai avea acces în sălile de spectacole, concerte, etc. ”Informaţia că mă vaccinez era doar un titlu de ziar, nu vă mai luaţi după titluri. Vaccinul nu rezolvă anumite probleme. Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin”, a precizat artistul.

Artistul spune că i se pare logic să nu mai plătească taxe și impozite, atâta timp cât cetățenii nevaccinați nu mai au voie să intre în sălile de spectacole. Artistul spune că cei nevaccinați nu ar mai trebui lăsați nici în sălile ANAF, unde se duc să-și plătească taxele. ”La concerte vor fi admişi cei vaccinaţi sau cei care îşi fac teste. Păi atunci, la taxe şi impozite să fie la fel. Cei nevaccinaţi să nu mai plătească impozite şi să nu mai fie admişi în instituţii. Eu nu mă vaccinez şi nu vreau să mai plătesc taxe. Un amărât ca mine nu are de ce să plătească. 

Dan Bittman s-a enervat in direct la TV si vrea ca nevaccinatii sa nu mai plateasca impozite
Dan Bittman s-a enervat in direct la TV si vrea ca nevaccinatii sa nu mai plateasca impozite

Nevaccinații să nu mai fie lăsați să intre la ANAF, să-și plătească taxele și impozitele

Pentru impozitele pe care le-am plătit nu am primit decât dispreţ. Nu am primit niciun leu. Anunţ autorităţile că nu o să mă vaccinez până nu mă primesc şi nevaccinat în sediile ANAF ca să-mi ia banii şi să-şi bată joc de mine”, spune artistul. Dan Bittman spune că legile date de guvern sunt asemănătoare cu cele date de naziști și nu mai vrea să se supună acestor legi. Artistul a recunoscut că a plătit impozite de milioane de lei, dar nu mai are de gând s-o facă.

”Aceşti semidocţi de la guvernare să înţeleagă că nu suntem o masă de manevră de proşti care plătesc statului. Trebuie să ne dea ceva pentru banii pe care ni-i fură din buzunare. Eu nu vreau să mai plătesc taxe statului român atâta vreme cât mă obligă printr-o lege nazistă să mă vaccinez ca să plătesc taxe. M-am săturat de fariseim. Înghiţim la nesfârşit hoţia unora. Ne lipseşte coloana vertebrală. Eu nu am furat statul român, dimpotrivă, l-am îmbogăţit. Holograf a plătit milioane statului român. În 35 de ani am plătit statului sute de milioane”, a concluzionat artistul.

Cum se împart banii în cuplul lor?
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...