Juratul de la Românii au talent care i-a făcut praf pe Andra, Loredana şi Dan Bittman. „Toţi dau rateuri când cântă live”

Ioana Bucur 07.05.2021, 21:40
Juratul de la Românii au talent care i-a făcut praf pe Andra, Loredana şi Dan Bittman. „Toţi dau rateuri când cântă live”

Cine este juratul de la Românii au talent care i-a făcut praf pe Andra, Loredana și Dan Bittman. Artista a avut o reacție fabuloasă când i s-a spus că se află pe lista celor care „dau rateuri” pe scenă, când cântă live.

Juratul de la Românii au talent care i-a făcut praf pe Andra, Loredana şi Dan Bittman

Alberto este un sicilian șarmant, care a mărturisit că a ajuns în România purtat de „suflet”. Italianul, ajuns în București de doar opt luni, a vorbit despre femeia pentru care a fost în stare să își schimbe complet viața și să pornească într-o nouă aventură, departe de țara sa natală.

„Eu am avut mai multe experiențe, dar nu am mai cunoscut în viața mea o femeie ca ea. Alături de ea, am pus bazele unei vieți liniștite. Nu am avut niciodată așa ceva. De doi ani, sunt fericit. Asta e tot. Ne-am cunoscut în Germania, ea a fost cea care a vrut să venim în România”, a povestit el, înainte de a urca pe scena de la Românii au talent.

Și pentru că existența lui se învârte în jurul unui singur sentiment, dragostea, Alberto a ales să interpreteze una dintre cele mai romantice piese din muzica românească: „Ochii tăi”, a formației Holograf. Interpretarea sa a fost magistrală. În culise, Smiley și Pavel Bartoș erau în extaz, iar la masa juraților s-a lăsat liniștea. Nimeni nu ar fi putut bănui că un asemenea moment s-ar putea încheia cu o remarcă greu de acceptat pentru trei dintre cei mai mari artiști ai țării noastre.

Juratul de la Românii au talent care i-a făcut praf pe Andra, Loredana şi Dan Bittman
Florin Călinescu, la Românii au talent

„Toţi dau rateuri când cântă live”

Juratul de la Românii au talent care i-a făcut praf pe Andra, Loredana şi Dan Bittman este nimeni altul decât Florin Călinescu. În timp ce Alexandra Dinu și Andra se întreceau în cuvinte de laudă pentru italian, actorul nu a ezitat să își spună părerea, fără menajamente:

„Ai ales o melodie superbă”, i-a spus Alexandra Dinu. „Pentru mine a fost o plăcere să ascult acest cântec. S-a văzut că l-ai cântat cuiva. Când vrei să transmiţi ceva cuiva interpretarea e mai dulce, e din suflet. A fost caldă interpretarea ta, mi-a plăcut, am savurat momentul. Am şi cântat alături de tine”, a completat Andra.

„Dragul meu, nici măcar Dan Bittman nu poate să cânte aşa live întotdeauna. Pentru mine a fost foarte interesant pentru că păreai ba solistul de la Taxi, ba aveai ceva din Leo Iorga. Numai Bittman nu era… Mi-a plăcut, e bine”, a spus Florin Călinescu.

După momentul jurizării, Florin Călinescu și-a continuat discursul, aruncând o pastilă amară chiar pentru colega sa de emisiune: „M-a chemat la un live, dă rateuri…”. „Eu nu l-am prins niciodată aşa”, i-a răspuns Andi Moisescu. Live?! Hai, mă… Şi pe Loredana am prins-o. Toţi dau rateuri când cântă live. Şi Andra mai scapa o notă, dă-o în…”, a mai spus Călinescu. Artista, încercând să detensioneze situația, a spus că „se întâmplă, n-ai ce să faci”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...