Cum arăta Andreea Marin, la 19 ani, când a participat la Miss România. Imagini mai puțin știute. Foto

Diana Radu 12.12.2019, 18:05
Cum arăta Andreea Marin, la 19 ani, când a participat la Miss România. Imagini mai puțin știute. Foto

Andreea Marin a devenit celebră după ce a moderat emisiunea ”Surprize, surprize” care se difuza pe TVR 1. ”Zâna”, așa cum mai este numită vedeta, a moderat emisiunea timp de nouă ani de zile, după care s-a retras. Însă, acesta a fost doar începutul cariei care a lansat-o pe culmile succesului. Acum , Andreea Marin este imaginea multor branduri și prezentatoarea a nenumărate gale, însă puțini știu cum arăta vedeta la 19 ani.

Andreea Marin a participat la 19 ani la Miss România. Cum arăta vedeta atunci?

Fosta prezentatoare de televiziune a participat pe vremea când avea 19 ani la un concursul Miss România. Cu părul înfoiat, într-o fustă scurtă şi mulată, Andreea a păşit pe podiumul concursului alături de vedete precum Simona Pătruleasa şi Roberta Anastase. ”Zâna” nu a câştigat însă marele titlu, care a fost luat de fosta preşedintă a Camerei Deputaţilor. Cu toate acestea, Andreea Marin o consideră o experiență frumoasă de viață, de care își aduce de fiecare dată cu mare drag și cu ajutorul căruia și-a dat seama că nu asta este cariera pe care vrea să o urmeze.

Andreea Marin, fosta prezentatoare TV
Cum arăta Andreea Marin la 19 ani?

Întrebată cum s-a simțit atunci pe scenă, Andreea Marin a răspuns: ”Nu a fost deloc o plăcere să defilez pe scena, nu mă simțeam deloc omul făcut pentru asta. Mintea mea își dădea seama că e subestimată în favoarea calităților fizice. Trebuie să fiu cinstită și să spun că nu mi se potrivește o competiție de acest fel. Nu cunoșteam pe nimeni, nu aveam pile, nici nu mă arătam dispusă să fiu draguță ca să câștig simpatia cuiva care mi-ar fi oferit vreun avantaj în concurs. Cred că le eram chiar antipatică celor ce aveau altfel de așteptări”.

La puțin timp de la participarea la concursul de frumusețe, Andreea Marin și-a început cariera în televiziune ca prezentatoare la TVR Iași. Practic, acest concurs despre care chiar ea spune că nu l-ar putut câștiga, deoarece nu se consideră cea mai frumoasă femeie, dar crede că  poate compensa prin istețime, a propulsat-o pe culmile succesului.

Recent, Andreea Marin a făcut și parodie în cadrul emisiunii Antitalent de pe Antena 1 despre situația în care s-a aflat la 19 ani atunci când a decis să participe la Miss România. Dan Bittman, prezentatorul emisiunii Antitalent i-a acordat Andreei Marin coronița de Miss România, declarând-o cea mai frumoasă femeie din România. ”După 25 de ani am găsit hârtiile, am refăcut calculele și a reieșit că Andreea Marin a fost adevărata câștigătoare, ea merita titlul de cea mai frumoasă femeie în anul 1994”.

Urmăriți Impact.ro și pe