Dan Bittman, noi declaraţii uimitoare despre pandemia de coronavirus. Când se va termina, de fapt, totul

Ana Anitoiu 25.01.2021, 14:07
Dan Bittman, noi declaraţii uimitoare despre pandemia de coronavirus. Când se va termina, de fapt, totul

Dan Bittman a făcut noi declaraţii uimitoare despre pandemia de coronavirus. Pe solistul trupei Holograf nu îl poate convinge nimeni că toată această criză sanitară este adevărată. Artistul a spus cât crede că va mai dura întreaga poveste și a precizat ce se gândește să facă în această perioadă, ca să câștige mulți bani, în contextul în care artiștii au avut de suferit din cauza măsurilor de siguranță ce au fost impuse.

Ce noi declarații a făcut Dan Bittman despre pandemia de coronavirus

Dan Bittman a reiterat faptul că el crede că, de fapt, pandemia de coronavirus este doar o ”afacere excepțională” pentru anumiți oameni. Artistul în vârstă de 58 de ani a mai spus, duminică, la Antena 3, că este de părere că această stare va fi ”întreținută tot timpul”.

”Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere excepțională.”, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman, noi declaratii uimitoare despre pandemia de coronavirus. Cand se va termina, de fapt, totul
Dan Bittman

Ce s-a gândit Dan Bittman să facă pentru a câștiga bani

De asemenea, Dan Bittman a spus că începe să se gândească să se apuce de o nouă activitate, ce n-are nicio legătură cu domeniul muzical, pentru a reuși să câștige și el mulți bani. Dar nu oriunde! Artistul a spus și în ce loc ar desfășura noua îndeletnicire. Într-o pivniță!

”Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină. O sa înceapă specula, va dați seama. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și atunci o să înceapă scandalul între ei”, a spus Dan Bittman.

Dan Bittman, despre vaccinurile anti-COVID-19: ”Ni se trimit ca la o țară-cobai”

De altfel, anterior, Dan Bittman a spus că nu crede că noul coronavirus este unul letal și că în România se trimit vaccinuri anti-COVID-19 ”ca la o țară-cobai”. Solistul trupei Holograf s-a îndoit de numărul de testări raportate de autorități, precizând că testele au o eroare de 30%.

”Nu se moare de Covid, ci se vindecă de Covid. Sarcina unui medic este să vindece omul, nu să-l țină în ATI, cu tuburi, dacă nu merită să stea acolo” și ”Cum e posibil un test cu 30% marjă de eroare să mai fie folosit? E foarte simplu să te declare cineva pozitiv. Îți fac și eu testul și te declar pozitiv”, a spus anterior Dan Bittman.

Dan Bittman, despărțit după mai bine de 20 de ani

Nu în urmă cu mult timp, Dan Bittman a explicat că este despărțit de mama copiilor lui, Liliana Ștefan, în urmă cu patru ani, după mai bine de 20 de ani de relație, dar că a părăsit locuința familiei mai târziu, când a simțit că a fost momentul. Artistul s-a mutat într-un apartament spațios din Capitală, unde cei trei băieți ai lui Alex (21 de ani), Patrick (16 ani) și Mark (13 ani), îl pot vizita când vor.

”Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de 4 ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe tema asta. De un an nu mai locuim nici împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere de despărțirea aceasta, pentru că fiind și mama copiilor mei, este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost și cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna și aici recunosc că sunt eu de vină și acolo s-a ajuns”, a spus Dan Bittman în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...