Dan Bittman, răbufnire nervoasă la adresa lui Raed Arafat. ”M-am săturat ca un medic venit în România să-mi spună ce să fac”

Iancu Andreea 05.01.2021, 18:01
Dan Bittman, răbufnire nervoasă la adresa lui Raed Arafat. ”M-am săturat ca un medic venit în România să-mi spună ce să fac”

Dan Bittman continuă seria de acuzații lansată către autorități și vorbește recent despre Raed Arafat. Artistul și-a exprimat părerea despre ceea ce se întâmplă în țara noastră în contextul pandemiei și a adus în discuție inclusiv tema vaccinării împotriva Covid-19. Cu toate acestea, răbufnirea nervoasă la adresa medicului de origine arabo-palestiniană a stârnit controverse.

Reacție nervoasă la adresa autorităților. Ce spune Dan Bittman despre vaccinul anti-Covid

Artistul de la Holograf a intrat într-un nou scandal legat de pandemie, după ce a apărut în programul de Revelion de la TVR 1, criticat de mai multe nume importante. Pentru că promovează o atitudine împotriva autorităților și măsurilor de prevenire a răspândirii virusului Sars-CoV 2, Dan Bittman a fost criticat în nenumărate rânduri. Totuși, în privința apariției sale televizate din seara de Revelion, artistul consideră că nu are ce să i se reproșeze.

În România s-a instituit dictatura miştoului şi a prostiei şi nimeni nu înţelege ce se întâmplă. Eu am fost invitat într-un program de Revelion. Am cântat trei piese româneşti vechi. N-au avut nicio legătură cu masca şi nici cu preşedintele, nici cu Ministerul Sănătăţii. Mă simt mai curat ca lacrima, a declarat Dan Bittman, în direct la România TV.

Pe de altă parte, un alt subiect sensibil atins de către Dan Bittman în cadrul emisiunii „Punctul Culminant”, prezentată de Victor Ciutacu este legat de campania de vaccinare anti-Covid care a debutat și în țara noastră. Artistul a solicitat autorităților mai multe explicații în privința imunizării după vaccin și în special privind durata protecției pe care o obținem.

Ministerul Sănătăţii, prin tot felul de persoane interpuse sau chiar miniştrii, aş vrea să-mi dea un răspuns foarte clar mâine, dacă tot s-au pus pe comunicate, în cât timp mă imunizez şi care este perioada de imunizare. Populaţia este îndreptăţită să afle adevărul. Vreau să ştiu dacă în urma vaccinării sunt imunizat o zi, o săptămână, o lună, un an sau 10. Nu se mai poate să ne mintă nişte politicieni, a mai afirmat Bittman.

Solistul Holograf a fost prezent în cadrul programului de Revelion de la TVR
Solistul Holograf a fost prezent în cadrul programului de Revelion de la TVR

”M-am săturat ca un medic venit în România să-mi spună ce să fac”. Ce spune Dan Bittman la adresa lui Raed Arafat

Solistul trupei Holograf a sugerat și numele lui Raed Arafat, fără însă a-l pronunța în timpul discuției. Dan Bittman a afirmat cu tărie că este un cetățean care respectă tradițiile românești, apelând la o tentă xenofobă în afirmația sa. Artistul consideră că nu trebuie să primească sfaturi din partea unor persoane venite în România și nicidecum născute și crescute aici.

M-am săturat ca un medic venit în România, cum au venit cu zecile de mii, a ajuns în măsură să-mi spună mie, cetăţean al republicii, de 58 de ani, ce trebuie să fac, cum trebuie să mă port, cum trebuie să duc Crăciunul şi sărbătorile alături de familie şi de prieteni. Este interzis aşa ceva şi voi lupta până la ultima suflare împotriva unor oameni care nu ştiu pe ce lume trăiesc şi chiar cred că ne pot lua de fraieri, a mai spus Bittman.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...