Dan Bittman, în pragul disperării. Artistul are mari probleme financiare: “N-am concerte și nu pot deschide parcul de distracții”

Oana Pascaru / 06.04.2021, 19:36

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, trece prin momente grele, pe plan financiar, după ce spectacolele au fost anulate, din cauza pandemiei de coronavirus.

Singura lui speranță de redresare este parcul de distracții, construit de artist pe malul Lacului Sulimanu, în care și-a investit agoniseala de o viață, 500.000 de euro, însă așteptarea lui intră în prelungiri: “Nu deschid afacerea nici în luna mai. Legea este lege și trebuie respectată”, ne-a spus Dan Bittman, în exclusivitate pentru impact.ro

Dan Bittman a ajuns la fundul sacului, pe plan financiar

Nu are concerte și nici parcul lui de agrement, “A2 Wake Park”, situat la 49 de kilometri distanță de București, pe malul Lacului Sulimanu, nu poate fi redeschis, din cauza pandemiei de coronavirus, boală care i-a adus în pragul falimentului pe toți artiștii din țară.

Contactat de reporterii impact.ro, Dan Bittman ne-a spus: “Nu deschid afacerea nici în luna mai, are lacătul pe ușă de mai bine de un an. Legea este lege și trebuie respectată. Nu am cum să deschid cu pandemia asta, nu am voie și nu că nu am voie doar eu, ci toți nu avem voie. Momentan stau acasă, nu am de lucru, unde să mă duc? Concerte nu sunt din cauza coronavirusului, nu am unde să merg”.

Dan Bittman a ramas fara nicio activitate
Dan Bittman a ramas fara nicio activitate

Dan Bittman, scos din minți de pandemia de coronavirus

Dan Bittman și-a atras multe antipatii, după comentariile acide pe seama restricțiilor, la vreme de pandemie.

“Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie, pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni, de Covid-19, în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinți, nu de Covid, dar nu pot să înghit informația, fără discernământ”, se plângea Dan Bittman, pentru Gândul.ro.

”Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră”

Dan Bittman a rămas fără nicio activitate. Dacă, până la debutul pandemiei, era mai tot timpul plecat, în turnee, alături de colegii lui din trupa ”Holograf”, acum nici că mai iese din casă, de teama bolii care a îngrozit o lume întreagă.

”Nu fac nimic în momentul de față. Stau la mila cuiva, trăiesc din banii din drepturile de artist. Cei de la guvernare mă ignoră. Ce să fac? Pot face eu ceva? Văd că unii nici nu vor ca lucrurile să se îndrepte într-o oarecare măsură”, ne mai spunea Dan Bittman, în interviul de acum două luni, pentru impact.ro.

Artistul are trei băieți cu fosta iubită, Liliana Ștefan, cu care a păstrat o relație bună.

”A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, ne-a mai zis Dan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI