Legătura neștiută dintre Mirela Vaida și Dan Bittman. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut

Iancu Andreea 06.04.2021, 08:28
Legătura neștiută dintre Mirela Vaida și Dan Bittman. Nici prin cap nu ţi-ar fi trecut

Mirela Vaida este un nume apreciat din televiziune, fiind cunoscută pentru faptul că prezintă Acces Direct de ani buni. Totuși, cariera sa este una tumultoasă și mai puțin cunoscută de publicul larg. Talentata concurentă de la Te cunosc de undeva s-a destăinuit recent și a povestit alături de Pepe începuturile sale în televiziune. Se pare că între Mirela Vaida și Dan Bittman exista o legătură neștiută până astăzi.

Mirela Vaida și Dan Bittman, legătură neștiută la începuturile carierei în televiziune

Pe Mirela Vaida mulți au redescoperit-o o dată cu show-ul transformărilor de la Antena 1. După ce a apărut întruchipând numeroși artiști consacrați pe scena Te cunosc de undeva, mulți au realizat cât de talentată este, de fapt, prezentatoarea de la Acces Direct. Chiar dacă ne-a obișnuit cu povești de viață fabuloase, în realitate, Mirela ascunde o dragoste nemărginită pentru muzică. Prezentatoarea chiar a mărturisit recent că a trecut prin numeroase concursuri muzicale înainte de a se lansa în televiziune. Astfel, între Mirela Vaida și Dan Bittman a apărut o legătură pe care puțini o bănuiau.

După ce a încercat să își găsească drumul în viață urmând cursurile Facultății de Drept, Mirela Vaida, venită de la Iași la București, și-a dat seama că nu va putea urma această carieră. Totuși, și-a făcut curaj și s-a angajat în televiziune. Înainte însă a prins dragoste față de acest domeniu din fața reflectoarelor în urma participării la diferite concursuri muzicale, mai cu seamă că aceasta este una dintre pasiunile sale. Astfel, Mirela Vaida și Dan Bittman au ajuns să se cunoască în cadrul show-ului Bravo, bravissimo, de la TVR.

Eu am terminat Facultatea de Drept, când am venit din Iaşi în Bucureşti nici nu mă gândeam că o să fac muzică, televiziune, teatru. M-am trezit după licenţa că nu am relaţii, că nu am pile, aşadar îmi era imposibil să reuşesc. M-am angajat la televiziune şi mi-am dat seama că îmi place să vorbesc. Eu mai participasem la concursuri de muzică, gen Bravo, bravissimo de la TVR, cu Dan Bittman. Am fost la Mamaia, în 97. Am mai fost la Ploaia de stele, în 2001, am fost în finală cu Madonna. Inima m-a chemat spre muzică mereu, a povestit Mirela Vaida, la Bar Online cu Pepe.

Mirela Vaida, invitata lui Pepe în cadrul emisiunii Bar Online foto - captură Youtube
Mirela Vaida, invitata lui Pepe în cadrul emisiunii Bar Online
foto – captură Youtube

Prezentatoarea obișnuia să cânte la evenimente

Puțini cunosc faptul că Mirela Vaida a debutat în lumea muzicală în cadrul diferitelor evenimente. Ani de zile, prezentatoarea a cântat la nunți, reușind să își construiască un repertoriu fabulos, trecând de la folclor, la piese de petrecere sau la muzică evergreen, ori melodii românești. Prin cântecele sale Mirela reușea să aducă buna dispoziție la fiecare nuntă, muncind de noaptea până dimineața până la epuizare.

Eu am cântat foarte mulți ani la nunți. Am început cântând la nunți. Am și folclor, am și evergreen-uri, am și melodii românești, am și lăutărești. Vreo șapte ani am cântat la nunți, după care au venit copiii, unul după altul și n-am mai putut să țin pasul cu repetițiile și cu nopțile pierdute. Dar la nunți există și un dezavantaj. Cântam toată noaptea, eram singura solistă și duceam greul de la 10 seara și până dimineața la 5. Și veneam ruptă și vocal. Nu mai ai timp să mai interpretezi, a mărturisit prezentatoarea Acces Direct.

Pe de altă parte, iubirea sa pentru muzică poate fi admirată în cadrul emisiunii Te cunosc de undeva, acolo unde Mirela surprinde cu transformări uluitoare. Pentru că este o profesionistă, vedeta de la Antena 1, dă tot ce are mai bun pentru a prezenta publicului cea mai bună versiunea a interpretării personajelor.

Sunt crispată la Te cunosc de undeva pentru că sunt perfecționistă. Eu vin ca la examen acolo. Îmi mai trebuie două sezoane ca să mă prind. Eu vin ca la examen: Oare pe ce loc ies, ce note iau? Nu e stres, dar mi-am dat seama târziu, acum spre final, a mai povestit Mirela Vaida, la Bar Online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...