Dan Bittman, în mijlocul protestatarilor de la Bucureşti. Reacţia solistului faţă de amenzi: “Abia aştept. Am bani de dat”

Cristian Cojocaru, Andrei Predoiu 03.10.2021, 16:47
Dan Bittman, în mijlocul protestatarilor de la Bucureşti. Reacţia solistului faţă de amenzi: “Abia aştept. Am bani de dat”

Foarte mulți români sunt nemulțumiți de restricțiile luate de către autorități. Printre aceștia se află și vedete, astfel că Dan Bittman s-a aflat în mijlocul protestatarilor care s-au aflat ieri în Piața Victoriei din Capitală.

Dan Bittman s-a aflat în mijlocul protestatarilor

Solistul trupei Holograf, Dan Bittman este cunsocut ca fiind unul dintre acei români nemulțumiți de ceea ce se întâmplă în actualul context pandemic. Acesta a fost alături de manifestanții care au prostestat sâmbătă seara în București pentru a-și striga nemulțumirile cu privire la restricțiile impuse de către Executiv, ca urmare a numărului tot mai mare de îmbolnăviri din ultima perioadă.

Nu este prima dată când solistul trupei Holograf a avut de adus acuze la adresa autorităților cu privire la restricțiile impuse. Dan Bittman a fost atent la ceea ce spunea senatoarea Diana Șoșoacă, iar la un moment dat, a scos telefonul mobil pentru a surprinde în imagini atât atmosfera din cadrul manifestațiilor cât și huiduielile provocate de afirmațiile acestei persoane publice.

Dan Bittman nu a purtat masca de protecție, iar în momentul în care avocata Diana Șoșoacă a menționat la microfon că vor primi amenzi pentru nepurtarea măștii de protecție, cântărețul a reacționat. Potrivit știrileprotv.ro, într-un moment de indiferență, solistul a afirmat că: ”Abia aștept” Am bani de dat!”.

dan bittman protestatarilor
Dan Bittman a dat startul miscarii Nu Vreau

Mișcarea ”Nu vreau” a solistului trupei Holograf

În cadrul emisiunii Marius Tucă, Dan Bittman a dat startul la ceea ce pare a fi mișcarea ”Nu vreau”. Solistul trupei Holograf le-a transmis tuturor românilor care nu sunt de acord cu actualele restricții impuse de către autorități, precum și celor care nu sunt de acord cu vaccinarea, purtarea măștii și deținerii unui certificat verde, să posteze o poză pe rețeaua de socializare Facebook, în care să apară o hârtie pe care să scrie mesajul ”Nu vreau”.

Nu de puține ori au fost dățile când Dan Bittman a afirmat că această pandemie nu este una reală și reprezintă doar un plan al autorităților. Totodată, acesta și-a exprimat și una dintre temeri afirmând că acest lucru ”să nu fi fost totul doar un exercițiu pentru ceva chiar foarte serios”.

Afirmațiile artistului de-a lungul vremii au arătat și că la început, Dan Bittman respecta cu sfințenie aceste reguli impuse, totul până când cineva ”l-a luat de prost”. În opinia cântărețului, această pandemie prezintă mai multe anomalii și că toată această perioadă l-au învățat ”numai lucruri rele”, iar anul trecut reprezintă un an pierdut pentru toată lumea care a înjosit toți oamenii.

Urmăriți Impact.ro și pe