Dan Bittman şochează din nou. Declaraţii halucinante despre pandemie şi despre celebrul imunolog Anthony Fauci

Ana Anitoiu 13.08.2021, 19:30
Dan Bittman şochează din nou. Declaraţii halucinante despre pandemie şi despre celebrul imunolog Anthony Fauci

Dan Bittman a făcut din nou declarații controversate despre pandemia de coronavirus și celebrul imunolog Anthony Fauci. Solistul trupei Holograf susține că totul a fost pus la cale în urmă cu zece ani și că vaccinul anti-Covid-19 nu face nimic.

Dan Bittman, despre pandemia de coronavirus: ”Nu a prea fost”

Solistul trupei Holograf susține că bilanțul pandemiei de coronavirus în România de la izbucnirea ei și până în prezent arată că de fapt, aceasta nu prea ar fi existat. În plus, Dan Bittman, în vârstă de 59 de ani, a spus că preferă să aibă la dispoziție un tratament, deoarece vaccinul anti-Covid-19 nu face nimic.

”Pandemia nu poate să existe pe vorbe. Pe cifre, da. Și acestea spun că nu a prea fost. În România, s-au infectat un milion și ceva și s-au vindecat 1,45 milioane. S-au vindecat. Au murit 20 – 30.000. Din care ne spune ministrul acela fugar că nu prea erau cifrele acelea. Doar 300 din 30.000.

A fost o boală foarte nasoală, care atacă niște lucruri de nu ne-am mai trezit noi acum. Dar prefer să am un tratament. Să știu să mă tratez pentru că iată că vaccinul nu face nimic”, a declarat Dan Bittman, la Aleph News.

Dan Bittman socheaza din nou. Declaratii halucinante despre pandemie si despre celebrul imunolog Anthony Fauci
Dan Bittman

Dan Bittman: ”Pandemia era știută de acum 10 ani”

De asemenea, solistul trupei Holograf a spus că pandemia de coronavirus ”era știută” din urmă cu un deceniu și că, de fapt, oamenii văd acum reportaje și filme de atunci. Mai mult, el l-a numit ”idiot” pe imunologul Anthony Fauci, unul dintre liderii grupului de combatere a noului virus.

”Eu cred că Fauci are nevoie de a treia (doză, n.r.). I-o fac eu cu mâna mea. Îl ai pe Fauci, un idiot, care spune ceva și toată lumea este de acord. Am înțeles că au descoperit și de unde ia banii. Zeci, sute de milioane. Și toată lumea este liniștită”, a spus Dan Bittman.

De altfel, Dan Bittman a susținut și în urmă cu ceva timp că pandemia de coronavirus ar fi fost pusă la cale și ar fi fost ”bine gândită”, astfel încât unele persoane să se îmbogățească, în timp ce el avea de suferit, deoarece nu mai putea susține concerte, din cauza restricțiilor impuse.

Solistul trupei Holograf a mai declarat că îi este teamă ca pandemia de coronavirus să nu fi fost un exercițiu pentru ceva ”chiar foarte serios”. Dan Bittman a precizat că i-ar părea rău să se adeverească această teorie și că nu își dorește să aibă dreptate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...