Dan Barna a vrut să arate că lucrează de acasă, dar tot Internetul a râs de el. Detaliul care le-a sărit în ochi tuturor

Redacția IMPACT 14.04.2020, 19:25
Dan Barna a vrut să arate că lucrează de acasă, dar tot Internetul a râs de el. Detaliul care le-a sărit în ochi tuturor

Dan Barna a dorit să le arate tuturor prietenilor săi din mediul online modul prin care se menține activ, în această perioadă. Liderul USR a postat un mesaj video, prin care și-a arătat solidaritatea față de români, în încercarea de a-i face cei din mediul online să înțeleagă cât de important este statul acasă. Însă, în plină criză sanitară, omul politic a ajuns cea mai nouă senzație a Internetului.

Dan Barna a vrut să arate că lucrează de acasă, dar tot Internetul a râs de el. Video

Dan Barna a vrut să le arate românilor metoda lui de lucrat de acasă. La scurt timp de la publicarea unui filmuleț în mediul online, pe contul său de Facebook, fostul candidat la prezidențiale a primit foarte multe replici, pline de amuzament. Mulți dintre prietenii virtuali ai politicianului au remarcat și modul în care muncea, de fapt, liderul USR. În concret, chit că se afla în fața unui laptop, acesta doar a mimat câteva mișcări similare folosirii unei tastaturi.

Dan Barna a vrut să arate că lucrează de acasă, dar tot Internetul a râs de el. Detaliul care le-a sărit în ochi tuturor
Cel mai nou filmuleț publicat de Dan Barna a reușit să îl transforme pe politician într-o senzație a Internetului

În clipul video pe care l-a publicat în mediul online, Dan Barna a discutat și despre modul în care a afectat pandemia țara noastră. Deși mesajul pe care îl transmitea era unul cât se poate de serios, omul politic a gafat din pricina faptului că se preface cum lucrează pe laptop. Din acest motiv, la scurt timp, imaginile cu acesta au fost distribuite într-un număr record, de către utilizatorii de Facebook. Imaginile pot fi urmărite și în continuare, dar și pe contul oficial al fostului candidat la Cotroceni.

„A trecut aproape o lună de când România este în stare de urgenţă. E foarte clar că e nevoie de transparenţă şi trebuie să ştim foarte clar ce se întâmplă în fiecare oraş, în fiecare localitate. E foarte clar că e în continuare nevoie de echipamente şi materiale pentru multe spitale din România şi e foarte clar că e nevoie să ne asumăm această criză noi toţi ca şi comunitate. Acest lucru e valabil şi la noi acasă în Sibiu“, a transmis Dan Barna, în clipul video.

Totuși, politicianul a dat dovadă că are un simț al umorului bine dezvoltat și nu s-a supărat din pricina glumelor făcute pe modul în care a gafat. La rândul lui, Dan Barna a distribuit câteva dintre interpretările hazlii ale internauților și pe contul său de pe rețeaua socială. Cea mai reușită este ”tutorial de spălat pe mâini cu Dan Barna”, pe care a distribuit-o și liderul USR. O puteți urmări AICI.

Urmăriți Impact.ro și pe