Cutremur la PSG. Lionel Messi vrea să se întoarcă la FC Barcelona, Neymar a fost scos la vânzare, iar Mbappe a semnat un contract fabulos

Sorin Barbu 14.03.2022, 15:55
Cutremur la PSG. Lionel Messi vrea să se întoarcă la FC Barcelona, Neymar a fost scos la vânzare, iar Mbappe a semnat un contract fabulos

PSG și-ar putea pierde în această vară „tripleta magică” din atac. Supărat că a fost huiduit de fanii echipei, Lionel Messi vrea să se întoarcă la FC Barcelona, în timp ce președintele Nasser Al-Khelaifi s-a săturat de „fițele” lui Neymar și este decis să-l vândă. Radio Marca anunță că atacantul Kylian Mbappe a semnat deja din luna ianuarie cu Real Madrid.

PSG își pierde vedetele din atac

Eșecul din „dubla” cu Real Madrid din Champions League a lăsat răni adânci la PSG. Fanii sunt furioși și i-au fluierat pe Neymar și Lionel Messi în duelul din campionat cu Bordeaux câștigat cu 3-0. Le-au reproșat prestațiile slabe și i-au acuzat că oferă foarte puțin în comparație cu salariile uriașe pe care le primesc.

Argentinianul s-a simțit cel mai vizat de reproșurile fanilor, după ce a ratat și o lovitură de la 11 metri în confruntarea tur și este gata să-și facă bagajele. Destinația? FC Barcelona, de unde a venit în vară, după ce catalanii nu au avut bani să-i ofere un contract, deși starul argentinian era gata să renunțe la jumătate din salariu.

Gerard Romero, un jurnalist apropiat de FC Barcelona, susține că Jorge Messi, tatăl lui Lionel, i-a contactat deja pe conducătorii formației catalane și le-ar fi spus că fiul său este gata să se întoarcă.

Un alt fotbalist fluierat la fiecare atingere de balon în duelul cu Bordeaux a fost și Neymar. Cu el situația este diferită. Nasser Al-Khelaifi vrea să-l vândă urgent și să recupereze o bună parte din cele 222 de milioane de euro pe care le-a plătit doar pentru transferul de la FC Barcelona. Fără să mai punem la socoteală salariul, primele, acțiunile la diferite firme și bonusurile.

O altă problemă este Kylian Mbappe. Atacantul francez nu a semnat noul contract cu PSG și pare că trage de timp. Jurnalistul Ramon Alvarez, colaborator al postului Radio Marca, susține că are informații că jucătorul ar fi semnat cu Real Madrid.

Înțelegerea ar fi fost parafată încă din data 30 ianuarie 2022. Conform ziarelor din Spania se vorbește de un salariu de 25 de milioane de euro pe an, cel mai mare de la Real Madrid, plus o primă între 60 și 80 de milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe