„Neymar a îmbătrânit și se îngrașă fără oprire”. Atac fără precedent la adresa jucătorului brazilian

Andrei Cezar 04.01.2022, 17:57
„Neymar a îmbătrânit și se îngrașă fără oprire”. Atac fără precedent la adresa jucătorului brazilian

Neymar este una dintre piesele de bază de la PSG. Brazilianul formează, alături cu ceilalți doi colegi ai săi, Messi și Mbappe, tripleta ofensivă cea mai de temut din fotbalul european. Totuși, în acest sezon, atacantul născut la Sao Paulo nu a mai avut același randament ca în anii trecuți, iar acest lucru i-a adus critici din partea fanilor echipei, dar și a foștilor jucători de la clubul din Paris. Unul dintre aceștia l-a criticat în termeni extrem de duri pe Neymar pentru atitudinea sa, acuzându-l că face „lucruri prostești”.

Neymar, aspru criticat de un fost jucător de la PSG pentru stilul său de viață

Atacantul brazilian s-a accidentat grav în partida dintre PSG și Saint-Etienne, de la începutul lunii decembrie, încheiată cu victoria parizienilor, scor 3-1. Însă acest lucru nu l-a oprit să se distreze cât a putut de mult de Sărbători, acasă, în Brazilia.

Neymar a fost deseori criticat pentru stilul său de viață extrasportiv, iar un ultim atac în acest sens a venit, recent, din partea unui fost jucător al echipei din Paris. Jerome Rothen, care e evoluat timp de 6 ani la gruparea din capitala Franței (2004-2010), l-a făcut praf pe atacantul brazilian spunând despre el că nu are condiție fizică și „se îngrașă fără oprire”.

Cum să accept așa ceva din partea unui jucător care nu a fost nici măcar la jumătate din meciurile din acest sezon și care, comparativ cu alți ani, nu marchează și nu contribuie decisiv? Este mult mai  puțin eficient.

A îmbătrânit, se îngrașă fără oprire și nu are un stil de viață adecvat. Când treci de 30 de ani, recuperarea nu mai este la fel ca la 25 de ani. Când faci lucruri prostești, trebuie să ți le asumi. Riști totul”, a declarat Jerome Rothen, citat de Mundo Deportivo.

Rothen îl consideră vinovat pe Leonardo pentru comportamentul lui Neymar

Jerome Rothen s-a arătat dezamăgit și de modul cum este condus clubul de către directorul sportiv, Leonardo, pe care îl consideră vinovat pentru comportamentul inadecvat al lui Neymar.

Ești director sportiv la un club care vrea să câștige tot ce e posibil, dar nu poți să controlezi jucătorii. Nu e posibil așa ceva. Uitați-vă ce se întâmplă în Anglia, Italia sau Germania.

Neymar este tratat preferențial, iar asta este tot vina lui Leonardo. Nu e posibil ca el să facă ce vrea, e imaginea clubului în joc”, a mai spus Rothen.

Urmăriți Impact.ro și pe