VIDEO

Scandal după meciul Real Madrid – PSG. Neymar și Donnarumma s-au bătut la vestiare, patronul Al-Khelaifi a amenințat cu moartea un cameraman

Sorin Barbu 10.03.2022, 10:50

Real Madrid și PSG au oferit un meci fabulos în Champions League. Karim Benzema a fost eroul confruntării reușind să marcheze cele trei goluri prin care echipa lui s-a calificat în „optimile” competiției. Eșecul a tensionat foarte mult atmosfera în tabăra campioanei Franței. Presa anunță că Neymar și Donnarumma s-au bătut la vestiare, iar patronul Nasser Al-Khelaifi ar fi amenințat cu moartea un cameraman.

Karim Benzema, eroul de pe „Santiago Bernabeu”

Lucrurile au mers foarte rău pentru Real Madrid în prima repriză a duelului cu PSG de pe propriul teren. Mbappe a avut mai multe acțiuni tăioase și a semnat și o reușită, care s-a adăugat la avantajul de un gol din meciul tur. Avea să fie seara lui Karim Benzema. Atacantul francez a reușit să marcheze de trei ori într-o repriză de vis a lui Real Madrid care a adus aminte de „era galactică”.

„Știam că sunt o echipă pe care, dacă îi pui sub presiune, nu intră în panică, dar le este mai greu. Când le iei mingea, când îi pui sub presiune, nu se pot conecta cu cei trei din față. Este problema tuturor echipelor care vor să joace mingea din spate. Când sunt presaţi, au probleme”, a declarat atacantul lui Real Madrid în Marca.

Cifrele lui Karim Benzema, în Real Madrid – PSG:

100% dueluri aeriene câștigate
15 atingeri în careul advers
7 șuturi
5 șuturi pe poartă
4 pase în careul advers
4 recuperări
3 goluri

Neymar și Donnarumma s-au bătut la vestiare, Al-Khelaifi a amenințat un cameraman

Presa franceză scrie că a fost haos în vestiarul lui PSG la finalul partidei. Neymar i-a reproșat lui Donnarumma greșeala de la primul gol înscris de Benzema, asta deși antrenorul Pochettino a spus că a fost fault. Cei doi jucători s-au luat la pumni și au fost despărțiți de colegi.

În acest timp patronul Nasser Al-Khelaifi încerca să intre în cabina arbitrilor. A bătut cu pumnii în ușa vestiarului și a urlat la ei. AS scrie că întreg incidentul a fost surprins de un cameraman de la Real Madrid, care filma pentru un documentar despre echipă. Jurnaliștii spanioli spun că Al-Khelaifi l-a amenințat pe operator. „Am să te omor”, i-a strigat patronul lui PSG.

FOTO Twitter.

Urmăriți Impact.ro și pe