Cuplu supriză la Antena 1 și în showbiz-ul din România. Au confirmat relația

Ana-Maria Tudor 27.04.2023, 17:10
Cuplu supriză la Antena 1 și în showbiz-ul din România. Au confirmat relația

Doi foști concurenți ai emisiunii ”Mireasa” au format un cuplu și se află de o bună perioadă împreună. Cei doi au arătat uneori în timpul competiției că se simpatizează, dar nu au fost împreună pe parcursul show-ului matrimonial. Perechea este formată din unii dintre concurenții preferați de către publicul de acasă.

 

Cine sunt concurenții care au format un cuplu după încheierea emisiunii?

Foștii concurenți ai emisiunii ”Mireasa”, difuzată la Antena 1, formează un cuplu și s-au stabilit în afară României. Cei doi au făcut parte din sezonul 6 al show-ului matrimonial, iar de aproximativ două luni au decis să-și trăiască povestea de dragoste împreună, locuind în aceeași casă. Deși se află la distanță de țară, cei doi își doresc să revină în viitorul apropiat și să-și continue relația în România.

Inga și Giorgio, doi foști concurenți de la ”Mireasa”, formează un cuplu de 60 de zile și locuiesc împreună în Toscana unde își trăiesc povestea de dragoste departe de România. Cu toate acestea, cei doi nu intenționează să rămână aici pentru totdeauna și planifică să se întoarcă în țară în vara acestui an, în luna iunie. Își doresc să se stabilească în București, în zona unde s-au cunoscut și unde își doresc să își continue povestea de dragoste.

Inga și Giorgio s-au stabilit în Toscana, unde tânărul locuiește de mulți ani. Cei doi foști concurenți de la ”Mireasa” s-au simpatizat încă din timpul emisiunii, dar nu au fost împreună la acea vreme. În toamna anului trecut, după un ”blind date”, au realizat că ar putea forma un cuplu, dar s-au implicat în alte relații. Au trecut peste asta și s-au îndrăgostit în cele din urmă, iar acum trăiesc împreună o frumoasă poveste de dragoste.

 

O minivacanța în Toscana a dus la formarea unui cuplu

După încheierea emisiunii „Mireasa„, sentimentele dintre Inga și Giorgio s-au intensificat în timpul unei petreceri din casă. După încheierea emisiunii Giorgio a contactat-o pe frumoasă brunetă și i-a făcut o invitație Ingăi pentru a petrece o vacanță împreună în Toscana, fără ca ea să știe că începe astfel o nouă relație.

” După ce am ieșit din emisiune, el m-a contactat, am conversat cam vreo două luni și jumătate, apoi a încercat să mă convingă să vin în Toscana, sub pretextul unei mini-vacanțe”, spune Inga, potrivit site-ului fanatik.ro

 

Inga a dezvăluit ”Viperelor Vesele”, o pagină care oferă informații în avans despre emisiunile televizate, că ea și Giorgio sunt de nedespărțit după ce s-au întâlnit în Toscana. Deși au fost precauți în privința dezvăluirii a prea multe detalii cu privire la relația lor, tânăra a precizat că părinții lor sunt fericiți pentru că s-au găsit și că au vrut să fie siguri de sentimentele dintre ei înainte de a face publică povestea lor de dragoste.

Urmăriți Impact.ro și pe