Cuplu neașteptat în showbiz. Se iubește cu un bărbat la fel de celebru

Badea Violeta 04.05.2023, 17:30

Un nou cuplu face furori în tabloide și în rândul milioanelor de fani ai celor doi din întreaga lume. Nimeni nu se aștepta să-i vadă împreună, mai ales că ea era singură doar de câteva luni. A trăit șase ani de iubire intensă, s-a despărțit de bărbatul cu care a fost implicată într-o legătură amoroasă, a suferit, dar acum şi-a refăcut viaţa alături de un alt star. Vezi despre cine este vorba!

Un nou cuplu neașteptat în showbiz

Artista care ar avea un nou iubit este nimeni alta decât Taylor Swift, cunoscută în întreaga lume datorită unor piese precum „Shake It Off” şi „Bad Blood”.

Ea s-a despărțit de Joe Alwyn după șase ani de relație. Toată lumea se aștepta să-i vadă la altar, dar cântăreața și actorul au decis să meargă pe drumuri separate.

Ulterior, solista a scos o melodie ale cărei versuri par inspirate din viața sa personală. Este vorba despre „Champagne Problems”, iar fanii au început imediat să bănuiască motivul separării.

„Oare Joe și Taylor s-au despărțit pentru că Joe chiar a vrut să se căsătorească, dar Taylor nu a fost pregătită? Cred că de asta a plâns atunci când a cântat Champagne Problems și a ajuns la versul: Nu am fost niciodată pregătită, așa că te urmăresc plecând”, a spus unul dintre admiratorii artistei.

„Dacă piesa Champagne Problems este cu adevărat despre ea și Joe? Poate și melodia Midnight Rain (n.r. în melodie se vorbește despre renunțarea la o relație sănătoasă pentru a evita stabilitatea) este tot despre el”, a scris un alt internaut.

Citește și Noua relație a lui Dinu Maxer a luat o întorsătură neașteptată. S-au despărțit, deși păreau cuplul anului!

Matthew Healy si Taylor Swift
Matthew Healy si Taylor Swift

Cu cine s-ar iubi acum cântăreața

Acum, se zvonește că Taylor Swift s-ar iubi cu Matthew Healy, cântărețul care face parte din formația The 1975. La o lună de la despărțirea de Joe Alwyn, The Sun relatează că artista și solistul trupei The1975 ar fi început o nouă idilă.

O apropiată a artistei a declarat pentru publicație: „Ea și Matty sunt îndrăgostiți nebunește. Este super-devreme, dar se simte bine. S-au întâlnit pentru prima dată, pentru o scurtă vreme, acum aproape zece ani, dar lucrurile pur și simplu nu au mers. Taylor și Joe s-au despărțit de fapt în februarie (…).

Atât Matty, cât și Taylor au fost în turneu în ultimele săptămâni, așa că a fost o mulțime de Face-Timing (au vorbit și s-au văzut video, n.r.) și mesaje, dar ea abia așteaptă să-l vadă din nou. Dar, în calitate de megastaruri internaționale, fiecare înțelege presiunea de la job-ul celuilalt și se susțin incredibil de mult în carieră”, a spus prietena vedetei.

Citește și Cuplu supriză la Antena 1 și în showbiz-ul din România. Au confirmat relația!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...