Cum vrea George Burcea să ajungă mai faimos decât Andreea Bălan. Ce pregătește actorul

Redacția IMPACT 12.03.2020, 20:21
Cum vrea George Burcea să ajungă mai faimos decât Andreea Bălan. Ce pregătește actorul

George Burcea și Andreea Bălan nu pare că vor ajunge la un consens la ceea ce privește o posibilă împăcare. Mai mult, cei doi au fost recent văzuți la un cabinet notarial din Capitală, acolo unde se pare că au mers pentru a demara procedurile legale de separare. Artista are alături de actorul de 32 de ani, două fetițe superbe, pe Ella și pe Clara. Micuțele sunt adesea vizitate de George Burcea, dar aceasta a lipsit de la petrecerea de un an a mezinei lor.

Cum vrea George Burcea să ajungă mai faimos decât Andreea Bălan. Ce pregătește actorul

George Burcea a lipsit de la petrecerea de un an a Clarei, dar și de la momentul ruperii turtei. Evenimentul fericit a avut loc în casa nașilor Aurelian Temișan și Monica Davidescu. Momentul a avut loc cu câteva zile în urmă, iar pe mămica Andreea Bălan au însoțit-o și câțiva prieteni de familie, alături de dansatoarele acesteia. Pentru a nu genera confuzie în rândul fanilor, în legătură cu o presupusă împăcare, George Burcea a preferat să se țină departe de aniversarea fiicei sale. Artista de 35 de ani a dus-o pe lume pe Clara pe 4 martie 2019, iar la început de săptămână micuței i-a fost ruptă turta.

Cum vrea George Burcea să ajungă la fel de mai faimos decât Andreea Bălan. Ce pregătește actorul
George Burcea vrea să o depășească pe Andreea Bălan la capitolul celebritate, prin apariția într-un serial pe Antena 1

Ce pregătește actorul

Un alt motiv pentru care doar și-a vizitat fiicele, dar n-a rămas la petrecerea aniversară a fost și cel strâns legat de cariera acestuia. În respectiva zi, George Burcea urma să fie prezent la audiții, în vederea apariției într-un serial de pe Antena 1. Acesta s-a aflat în calitate de actor la un casting organizat de către producătoarea Ruxandra Ion. Este vorba despre un nou proiect de televiziune ce va fi lansat în toamna anului 2020. Astfel că, actorul își dorește să își întreacă viitoarea fostă soție, la nivel de celebritate.

De aceea, George a profitat de ocazie și a mers pentru a-și pune la punct detalii legate de propria sa carieră, potrivit click.ro. Dacă va fi selectat pentru rolul în vederea căruia a oferit o probă, George Burcea va putea fi văzut în ipostaza de băiat rău. în serialul de pe Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe