Exclusiv: De ce a lipsit, de fapt, George Burcea de la petrecerea de rupere a turtei a fiicei sale. Condiția pe care i-a pus-o, în casa nașilor, Andreei Bălan

Alexandra Andrei 09.03.2020, 20:38
Exclusiv: De ce a lipsit, de fapt, George Burcea de la petrecerea de rupere a turtei a fiicei sale. Condiția pe care i-a pus-o, în casa nașilor, Andreei Bălan

Andreea Bălan și George Burcea traversează momente dificile, și în calitate de părinți. Cei doi nu au putut ajunge la un acord, în plin scandal de divorț, nici măcar cât să o celebreze pe micuța Clara. Aniverarea fetiței de doar un anișor a fost marcată de cântăreață în aceast început de săptămână.

De ce a lipsit, de fapt, George Burcea de la petrecerea de rupere a turtei a fiicei sale

Petrecerea organizată de Andreea Bălan pentru fetița ei și a actorului nu l-a avut și pe George Burcea printre invitați. Artista le-a arătat fanilor din mediul online cum a sărbătorit momentul atât de important, dar și că petrecerea propriu-zisă a fost organizată acasă la Aurelian Temișan. Mai mult, în imagini apar și artistul, alături de soția lui, Monica, ei fiind nașii de botez ai micuței Clara.

De ce a lipsit de fapt George Burcea de la petrecerea aniversară a fiicei sale. Condiția pe care i-a pus-o, în casa nașilor, Andreei Bălan

Totodată, cei doi sunt și nașii de cununie ai artistei, fiind aleși în rolul important de părinți spirituali. Se pare că și-au onorat misiunea specială și luni, pe 9 martie, când a avut loc ruperea turtei pentru Clara, la împlinirea vârstei de un an. Andreea Bălan a devenit mămică pentru a doua oară pe data de 4 martie de anul trecut. Aceasta a avut parte de clipe șocante, după ce a intrat în stop-cardio respirator, în plină operație de cezariană. De aceea, artista a decis să organizeze o petrecere prin care să uite momentele nefericite din 2019.

De la petrecerea de tăiere a moțului, cum o cere tradiția, a lipsit, însă, George Burcea. Actorul a făcut publice mai multe filmulețe cu Ella și Clara, pe rețelele sociale, dar nu a participat la eveniment. Mai mult, sursele Impact.ro au aflat că bărbatul i-ar fi impus chiar o condiție Andreei Bălan. Aflați în plin proces de separare, acesta nu a dorit să fie prezent la aniversarea Clarei, fiica lui de un anișor.

Condiția pe care i-a pus-o, în casa nașilor, Andreei Bălan

Motivul pe care George Burcea l-a oferit, chiar în casa nașilor său, Aurelian și Monica Temișan, a fost acela că își dorește să se ferească de aparițiile publice. La rândul său, Aurelian Temișan a confirmat că actorul nu a participat la eveniment, printr-o postare plină de subînțeles, pe Facebook.

“Astăzi am rupt turta. Clara, finuța noastră a fost centrul atenției. Andreea, o mamică fericită, înconjurată de două minuni proprii, Ella și Clara, dar și de nașele Dora și Monica. Eu… singurul bărbat… mândru. O atmosferă relaxantă, plină de copii, de dulciuri, jucării și de iubire.”, a fost mesajul scris de Aurelian Temișan, în dreptul unor poze de la aniversare.

Singura cale prin care George Burcea ar fi acceptat să participe la aniversare fiicei lui ar fi fost dacă nu s-ar fi realizat, deloc, fotografii. Cea mai mare temere a sa ar fi fost că membrii presei de la noi ar putea specula o împăcare între el și Andreea Bălan. Când a auzit de toate acestea, cântăreața a refuzat vehement.