Cum vrea Antena 1 să oprească succesul Românii au talent. Decizia luată de șefii postului, se vor folosi de Răzvan Fodor

Stan Filon 24.02.2021, 20:47
Cum vrea Antena 1 să oprească succesul Românii au talent. Decizia luată de șefii postului, se vor folosi de Răzvan Fodor

Antena 1 atacă supremația impusă de show-ul de la Pro TV ”Românii au talent” cu o producție care s-a dovedit a fi un adevărat succes, ani la rând. Antena 1 readuce pe micile ecrane show-ul ”Burlacul”, după o absență de 5 ani de zile, iar piesa de rezistență este Răzvan Fodor!

Antena 1 atacă Românii au talent, de la Pro TV, cu ”Burlacul”

Antena 1 pariază pe popularitatea lui Rzăvan Fodor. Câștigătorul emisiunii ”Asia Express” va prezenta cunoscuta emisiune de la Antena 1. Burlacul va fi Andi Constantin, iar emisiunea va debuta vineri, 5 martie, de la ora 20:30, anunță reprezentanții postului Intact.

Andi Constantin este cunoscut publicului larg după ce a participat la Insula Iubirii, unde a ispitit multe concurente. Este multiplu campion la fitness și antreprenor. ”Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc. 

Antena 1 ataca Romanii au talent, de la Pro TV, cu ”Burlacul”
Antena 1 ataca Romanii au talent, de la Pro TV, cu ”Burlacul”

Emisiunea ”Burlacul” revine la Antena 1 după 5 ani de absență

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele.

Speram că, undeva la 30 de ani, o să am o familie deja, mai ales că mă uit la prietenii mei din copilărie și văd cât de fericiți sunt în relațiile lor, cei mai mulți au și copii. Vreau să dăruiesc fericire și vreau să împart viața mea la doi, la trei, pentru că merită împărțită!”, spune burlacul.

”Burlacul” revine după o absență de cinci ani pe Antena 1. 25 de tinere vor concura pentru inima lui Andi Constantin, care este hotărât să-și găsească jumătatea și să așezela casa lui. Filmările au avut loc în România, dar și pe străzile din Turcia.

Primul sezon ”Burlacul” a debutat, la Antena 1, în 2010, iar Cătălin Botezatu a fost cel care și-a căutat sufletul pereche. Acesta a fost după aceea chiar și prezentator. În același post s-au mai aflat Bogdan Vlădău și Andreea Mantea. Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei protagonist.

Antena 1 a difuzat și ”Burlăcița”, timp de trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Andreea Mantea au fost „burlăcițele”, cu Radu Vâlcan și Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI