Ce fac acum toți cei care au fost ”Burlacul” la Antena 1 de-a lungul anilor

Daria Petrescu 10.02.2021, 16:28
Ce fac acum toți cei care au fost ”Burlacul” la Antena 1 de-a lungul anilor

Show-ul „Burlacul” revine în curând la Antena 1, după o pauză de 5 ani, cu Andi Constantin în rol principal. Fosta ispită de la „Insula Iubirii” este burlacul care vrea cu orice preț să își găsească jumătatea, în cel de-al șaselea sezon. Data oficială a începerii emisiunii nu a fost făcută publică, însă știm că show-ul va fi prezentat de Răzvan Fodor. Pentru cei care nu își mai amintesc, iată ce fac acum toți cei care au fost ”Burlacul” sau „Burlăcițe” la Antena 1 de-a lungul anilor.

„Burlacul” a făcut senzație la Antena 1 de-a lungul anilor

Show-ul „Burlacul” va începe în curând la Antena 1 și va fi prezentat de Răzvan Fodor. Andi Constantin este cel care va cuceri inimile mai multor femei care aspire la inima lui. Filmările au avut loc în România, dar și în Turcia.

Show-ul a avut o pauză de cinci ani, iar până acum, nu se cunosc date despre începutul noului sezon.

Andi Constantin este multiplu campion la fitness și antreprenor. În cel de-al șaselea sezon al emisiunii vor concura 25 de tinere.

„Am 29 de ani, sunt multiplu campion la fitness, antreprenor și creator de content digital. Sunt noul burlac pentru că acum știu ce îmi doresc și mă simt pregătit pentru acest pas! Până la 30 de ani am simțit nevoia să experimentez, să ies, să cunosc.

Cu siguranță oamenii cred despre mine că sunt genul acela de bărbat care iese în oraș în fiecare seară, dar nu mulți oameni îl cunosc pe adevăratul Andi. Sunt un om care iubește natura, animalele, dar și motoarele”, spune burlacul.

Când a debutat show-ul „Burlacul”

Primul sezon al show-ului a fost difuzat pe 8 iulie 2010, acesta avându-l în postura de burlac pe Cătălin Botezatu.

Al doilea sezon al serialului a debutat pe 5 mai 2011, l-a avut în postura de burlac pe Edward Popescu Strohlen. De astfel, acesta a fost un alt burlac care a cerut-o în căsătorie pe participanta câștigătoare.

Ultimul sezon din „Burlacul” a fost difuzat în anul 2015, cu fotomodelul Andrei Andrei protagonist.

Antena 1 a avut pe post și varianta „Burlăcița”

De asemenea, Antena 1 a avut pe post și varianta „Burlăcița”, care s-a văzut trei sezoane. Daniela Crudu, Bianca Drăgușanu și Andreea Mantea a fost „burlăcițele”, cu Radu Vâlcan și Bogdan Vlădău în rol de prezentatori.

Ce fac acum toți cei care au fost ”Burlacul”

Cătălin Botezatu a fost primul Burlac de la Antena 1. Din păcate, designerul nu și-a găsit femeia visurilor printre invitate. După participarea la emisiune, acesta s-a concetrat pe cariera de designer și a apărut în mai multe emisiuni tv. Creațiile sale vestimentare au fost văzute pe scene mari din toată lumea.

Vladimir Drăghia

A fost și el „Burlac” la Antena 1, însă, după câteva ediții acesta a fost scos din show, motivele fiind neclare. El și-a continuat proiectele în televiziune s-a căsătorit cu Alice Cavaleru și au împreună o fetiță.

Vladimir și soția lui, Alice

Andrei Andrei

Unul dintre cei mai râvniți bărbați din România,  a devenit cunoscut după apariția în emisiunea „Burlacul“. La patru ani de la terminarea show-ului de la Antena, bărbatul a ajuns în fața altarului. Soția lui este e o buzoiancă, fostă concurentă la „Supermodels by Cătălin Botezatu“.

Edward Popescu Strohlen

Edward Popescu Strohlen

Edward Popescu Strohlen a fost protagonistul cel de-al doilea sezon al emisiunii „Burlacul”. Conform topului Forbes, acesta este cel mai tânăr milionar din România.  Are 31 de ani și o avere fabuloasă. Edward a crescut si a studiat peste hotare, iar în prezent se ocupă de afacerile familiei.

Sergiu Barboni alături de soția lui

Sergiu Barboni

Sergiu Barboni este cel care l-a înlocuit pe Vladimir Drăghia în show. Bărbatul nu mai este, oficial, burlac, de pe 1 februarie 2021. Acesta s-a casatorit civil cu iubita lui, Cristina Brandusa. Ceremonia a avut loc in Lugoj, orasul lui natal.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI