VIDEO EXCLUSIV

Cum va petrece Giulia Anghelescu Revelionul 2023: „A început să îmi placă foarte mult treaba asta”. Ce planuri are vedeta după Sărbători. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 22.12.2022, 16:08

Giulia Anghelescu a ales să continue pauza muzicală în care se află și nu va cânta nici anul acesta de sărbători. După mulți ani în care a sărbătorit pe scenă sau pe drum spre concerte trecerea dintre ani, artista vrea să se bucure în tihnă de Crăciun și de Revelion în compania familiei.

În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, cântăreața ne-a povestit cu cine împarte pregătirea bucatelor tradiționale, ce tradiții respectă de Crăciun, dar și despre escapada la schi pe care o plănuiesc pentru începutul anului viitor, mai ales că atât ea, soțul, cât și cei doi copii se vor distra împreună pe pârtie.

De trei ani, Giulia Anghelescu a pus cariera muzicală pe pauză, preferând să se ocupe îndeaproape de cei doi copii, dar și să adune creditele necesare pentru a putea profesa ca psihoterapeut peste doi ani.

Giulia, cum arată meniul de sărbători? Ce gătești și ce comanzi?

Nu comand nimic, pentru că în principiu cam gătesc tot. La mine anul acesta s-au împărțit următoarele: salata de boeuf, friptura și ciorba care trebuie să fie super acră, așa ca acasă în Moldova, și socrul meu o să facă cele mai bune sarmale, mama și mătușa au zis că au niște surprize pregătite pentru anul acesta. Mama se ocupă de cozonaci, mama e șefa la cozonaci, nu mă bag. Eu nu fac dulciuri în general, nu sunt pe direcția mea, dar are cine să facă.

Singura tradiție pe care Giulia o respectă de Crăciun

În copilărie, ce tradiții din Moldova îți plăceau?

Nici nu știu dacă am păstrat prea multe. Singura tradiție pe care o păstrăm cu sfințenie este că ne trezim pe 25 decembrie dimineața, desfacem cadourile împreună cu toată familia, toată lumea face un efort ca să fie pe 25 dimineața ca să se desfacă aceste cadouri și cam atât.

Poate în noaptea de Revelion că trebuie să mâncăm pește, să mâncăm 12 boabe de struguri, asta am preluat-o mult mai târziu, habar nu am avut, cred că mama îmi dădea pur și simplu.

Anul acesta de revelion vei fi acasă cu cei dragi sau urci pe scenă, la vreo petrecere?

Nu, acasă voi fi cu cei dragi, pentru că a început să îmi placă foarte mult treaba asta, să fie liniște și pace în jur meu. Cred că este al treilea an, dar nu mă plâng, îmi convine așa față de celelalte 20 și de revelioane, pe care le-am petrecut pe scenă, eu zic că trebuie să echilibrăm balanța.

Giulia: “Vacanțele în doi sunt foarte scurte sau așa ni se par”

În ianuarie urmează o vacanță exotică?

Nu, mergem la schi. Deci nu reușim sub nicio formă să ne concentrăm și să mergem și noi într-un an ca oamenii serioși că am văzut că toată lumea merge la căldură, nu, noi vrem la schi, la frig. Cu cât e mai frig, cu atât e mai bine! S-ar putea să nu avem bani de România și nici de Austria în contextul actual, dar poate o Italia ar merge.

Ai avut o problemă la un picior. Schiezi fără probleme?

Doar cu orteză, dar în rest schiez fără nicio problemă. Acum să vedem cât mă ține, că nu prea mă trage ața anul acesta, dar având în vedere că schiem toți patru acum în grup organizat, parcă mă motivează mai tare.

Tu și Vlad reușiți să vă organizați să mergeți în vacanțe ca doi porumbei sau tot timpul plecați cu copiii?

Mai mergem și noi, doar că vacanțele noastre în doi sunt foarte scurte sau așa ni se par! Nu știu, dar sunt foarte scurte, trebuie să facem ceva în sensul acesta! Copiii știu oricum toate detaliile mai bine decât noi înainte să plecăm.

Video: Daniel Bălan

Citește și Cum păstrează Giulia Anghelescu flacăra aprinsă în cuplu. Vedeta a dezvăluit secretul mariajului cu Vlad Huidu. „Acesta este motivul”!

Urmăriți Impact.ro și pe