Cum păstrează Giulia Anghelescu flacăra aprinsă în cuplu. Vedeta a dezvăluit secretul mariajului cu Vlad Huidu. „Acesta este motivul”

Badea Violeta 07.11.2022, 10:36

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează un cuplu de 25 de ani ani și sunt căsătoriți de 10 ani. Cei doi se iubesc foarte mult, și-au întemeiat o familie frumoasă și au împreună doi copii minunați. Care este secretul căsniciei lor? Ei bine, fosta componentă a trupei Candy a oferit detalii despre mariajul său. Iată cum păstrează flacăra aprinsă în cuplu!

Giulia Anghelescu a dezvăluit secretul mariajului cu Vlad Huidu

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează, fără dar și poate, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de 25 de ani și sunt căsătoriți de 10 ani, iar cei doi copii pe care îi au împreună completează perfect tabloul lor de familie.

De curând, artista a dezvăluit care este secretul unui mariaj de durată. Fosta componentă a trupei Candy a publicat pe o rețea socială o imagine emoționantă cu ea și partenerul său de viață. În dreptul acesteia, cântăreața a scris:

„Să fii iubit profund de cineva îți dă putere, în timp ce iubești profund pe cineva îți dă curaj. Acesta este motivul pentru care suntem un cuplu atât de tare! Te iubesc cel mai mult!’”, a scris Giulia Anghelescu pe Instagram.

Citește și Meseria surprinzătoare pentru care Giulia a luat o pauză de la muzică. „Îmi doresc foarte mult să mă specializez pe copii, adolescenți”. VIDEO EXCLUSIV!

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu 4
Giulia Anghelescu si Vlad Huidu 

„Suntem prieteni foarte buni”

Giulia Anghelescu si Vlad Huidu formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc. În cadrul unui interviu, fosta membră a trupei Candy a mărturisit că și în relația ei cu partenerul de viață au mai existat tensiuni, însă au reușit să le depășească.

„Anul acesta am împlinit 25 ani de relație și 10 ani de căsnicie. Dacă am rezistat atât cred că o mai ducem. Nu știu cum am reușit. Am înțeles că trebuie să îl iubim cel de lângă noi cu defecte și cu calități.

Am învățat că nu este necesar să schimbăm persoana din relație. Cel mai important în relația noastră este că suntem, prieteni foarte buni și ne înțelegem. Știm care sunt limitele celuilalt.”, a declarat solista, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Citește și Giulia Anghelescu, decizie radicală despre cariera ei. A anunțat din izolare (Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...