VIDEO EXCLUSIV

Ce băiat frumos are Geanina Ilieș! De ce nu petrec Revelionul împreună: „Nu pot să stau lângă el când se pupă cu iubita” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 14.12.2022, 17:11

Geanina Ilieș provine dintr-o familie numeroasă, cu 5 copii, însă ea are un singur moștenitor, pe Patrick, fiul ei adolescent, de care este tare mândră. În vârstă de 16 ani, băiatul își dorește să își continue studiile în străinătate, dorință pe care fosta vedetă tv i-o respectă și îl susține în alegerea făcută, dar în același timp o sperie gândul că va rămâne singură. În interviul exclusiv pentru Impact.ro, Geanina Ilieș ne-a povestit despre relația cu fiul ei, viața de antreprenor, dar și despre revenirea în televiziune.

Geanina Ilieș, despre fiul ei: “Suntem foarte buni prieteni”

Geanina, ai un băiat adolescent, cum e viața alături de el și care sunt provocările din această perioadă?

Recent am fost la doctor și m-a întrebat domnul doctor unde este mama și i-am spus că eu sunt mama. Păi, cum? Când l-ați făcut? M-a întrebat într-un stil ironic, bineînțeles.

Și i-am spus că l-am făcut mai devreme, dar cu cap, pentru că a fost un copil dorit. L-am născut la 22 de ani, aproape, a fost cel mai matur lucru pe care l-am făcut în acea perioadă imatură pentru mine. Dacă m-ai întreba acum sau dacă aș auzi despre vreo fată care ar face un copil la 22 de ani…bine, s-au schimbat și vremurile, cum sună asta!

Ai fost curajoasă!

Am fost curajoasă, da. Probabil și pentru că asta vedeam la mine în familie, o familie mare cu patru frați, singura fată între patru frați, cu armonie acasă între părinții mei, dragoste multă. Eu am unul și bun.

Ți-a prezentat până acum vreo prietenă? Merge în cluburi? Are oră de venit acasă?

Eu nu am voie să vorbesc despre lucrurile astea. Mi s-a zis de acasă: “Mama, orice ar fi, tu nu vorbești despre mine la evenimente, da? Eu trebuie să ajung să vin cu tine ca să vorbesc despre mine”.

Da, are oră de venit acasă, mă respectă foarte mult, suntem foarte buni prieteni, îmi prezintă toate prietenele lui ca să nu spun iubite, că e una singură, îi iubesc așa când îi văd, îmi este foarte drag de ei. Cred că e cel mai important lucru pentru mine să-l fac să-și iubească această copilărie și să trăiască această copilărie frumos.

Citește și Geanina Ilieș, de la știri, direct pe marele ecran. Ce rol a primit, alături de Maia Morgenstern. „Filmul aduce în prim-plan lupta antidepresie” EXCLUSIV!

Patrick vrea să studieze în străinătate

Ce hobby-uri are?

Ca majoritatea copiilor din ziua de astăzi, cred că 70%, calculatorul, jocurile pe calculator, însă e foarte calculat. Se și joacă și învață, îi place foarte mult matematica, vrea să facă facultatea de business, îl susțin și are foarte multe idei acum, își pregătește dosarul. Vrea să studieze în afară. Eu sincer îmi doresc tot ce e mai bine pentru el.

Cum o să reziști departe de el?

Nu mă întreba! M-a întrebat cineva care a fost cel mai greu moment din viața mea și cred că cel mai greu o să fie acela în care voi rămâne oarecum “singură” pentru că el se va dezlipi de mine, eu fiind obișnuită cu el în casă. Nu știu cum va fi, nici nu vreau să mă gândesc! Vreau să mă mai bucur de următorii doi ani.

Geanina Ilieș este antreprenor de 8 ani

Ce faceți de Revelion? Îl petreceți separat? Băiatul merge la o petrecere cu gașca lui?

Da, el merge la petrecerea lui, cu gașca lui, ce să caute mami acolo? Și până la urmă are 16 ani, trebuie să se distreze, să se simtă bine, să copilărească, nu pot să stau lângă el când se pupă cu iubita. Eu sunt pe partea de organizare să vedem dacă rămânem în București sau plecăm undeva la munte.

Cum ești ca femeie de afaceri?

Am început printr-un hobby și mi-a plăcut foarte mult partea asta de beauty, am dezvoltat-o. Au trecut, iată, 8 ani, ce-i drept trebuie să îți și placă foarte mult ceea ce faci.

Mulțumesc lui Dumnezeu că avem succes. Au fost perioade și perioade, la început am investit foarte mult. Când lucrurile încep să meargă, iată că trebuie să reduci din cheltuieli, a fost o perioadă când chiar a trebuit să reducem din cheltuieli, perioada de lockdown și prin tot ce am trecut, însă tot timpul am ținut la oamenii mei, i-am ținut aproape de mine și cred că e cel mai important într-un business să-ți respecți angajații și oarecum să îți susții echipa, pentru că e ca o caracatiță, totul merge ca o roată și lucrurile merg foarte bine când suntem un tot unitar.

Ești singură în acest business sau ai un partener?

Nu, sunt singură. Eu centrez, eu dau cu capul, eu mă enervez, dar în ultima perioadă mai puțin, pentru că încerc să mă bucur și să stau cât mai relaxată. E viața asta destul de dură ca să ne mai enervăm, oricum toate lucrurile se rezolvă în viață.

Îți este dor de televiziune? Îți lipsesc știrile sau divertismentul?

În momentul acesta mă bucur de fiecare experiență și de fiecare lucru pe care îl fac. Da, mi-e dor, oarecum, nu pot să zic că nu mi-e dor, e ceea ce îmi place, e marea mea dragoste televiziunea. Faptul că am făcut o pauză este pentru că mi-am dorit, am avut nevoie, când se va întâmpla acel lucru, cu siguranță voi anunța.

Video: Daniel Bălan

Prelucrare foto: Antoniu Eduard

Urmăriți Impact.ro și pe