Cum va fi vremea de 1 decembrie 2022. Cât de frig va fi la parada de Ziua Națională

Badea Violeta 22.11.2022, 11:18
Cum va fi vremea de 1 decembrie 2022. Cât de frig va fi la parada de Ziua Națională

Pe data de 1 decembrie, românii celebrează una dintre cele mai importante zile din istoria României. Este vorba despre Ziua Națională. Ca în fiecare an, oamenii plănuiesc să meargă la paradă, dar din păcate, veştile din partea ANM nu sunt deloc bune. Iată cum va fi vremea de 1 decembrie 2022!

Vremea de 1 decembrie 2022. Meteorologii anunță temperaturi scăzute

1 decembrie este, fără îndoială, una dintre cele mai importante zile pentru români. Cu mic, cu mare, oamenii se adună în zona Arcului de Triumf pentru a vedea parada militară și a celebra Ziua Națională.

Din păcate, însă, anul acesta se pare că ANM anunță vreme rece în toată țara, inclusiv în Capitală. De asemenea, meteorologii anunță că sunt șanse destul de mari să și plouă. Potrivit specialiștilor ANM, valorile maxime se vor încadra între 0 grade Celsius la munte şi 8 grade Celsius în Oltenia.

Citește și Când va ninge în România. Prognoza meteo pentru iarna 2023. Cum va fi vremea în lunile ianuarie și februarie!

Cum va fi vremea de 1 Decembrie
Cum va fi vremea de 1 Decembrie

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

  • Săptămâna 21 noiembrie 2022 – 28 noiembrie 2022 

În acest interval, valorile vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, cel puțin în partea sudică. În zona de nord-est a țării, acestea se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade. În majoritatea regiunilor, regimul pluviometric va fi excedentar.

  • Săptămâna 28 noiembrie 2022 – 5 decembrie 2022 

Temperatura medie a aerului va avea valori ușor mai coborâte decât cele specifice acestui interval în regiunile estice, sud-estice, nord-vestice și la munte. În rest, valorile medii vor fi în general apropiate de cele normale. În cea mai mare parte a țării, cantitățile de precipitații vor fi deficitare, în special în vest, nord-vest, centru și la munte.

  • Săptămâna 5 decembrie 2022 – 12 decembrie 2022 

Valorile medii ale aerului vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregului teritoriu. În aproape toate zonele țării, regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

  • Săptămâna 12 decembrie 2022 – 19 decembrie 2022 

Temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. În toate zonele țării, cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale.

Citește și Vremea de Crăciun și de Revelion 2023. Prognoza meteo pentru lunile decembrie și ianuarie!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...