Cum sunt, de fapt, eliminaţi concurenţii de la Survivor România. S-a aflat tot

Nicu Stan 09.04.2021, 10:41
Cum sunt, de fapt, eliminaţi concurenţii de la Survivor România. S-a aflat tot

Cum sunt, de fapt, eliminaţi concurenţii de la Survivor România. S-a aflat tot, după ce un concuent a făcut acuzații grave la adresa oficialilor de la Kanal D. Cine este celebrul concurent și ce acuzații grave aduce, citiți în articolul de mai jos.

Concurent celebru de la Survivor România, acuzații grave organizatorului. Acesta acuză Kanal D că elimină concurenții fără să țină seama de votul publicului

S-a aflat cum sunt, de fapt, eliminaţi concurenţii de la Survivor România. S-a aflat totul după ce Iancu Sterp a început să facă dezvăluiri. Iancu Sterp a făcut declarații grave la adresa oficialilor de la televiziunea Kanal D, pe canalul său de YouTube. Fost concurent la “Survivor România”, artistul susține că în cadrul concursului sunt multe nedreptăți.

De asemenea, Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp, a povestit cum sunt, de fapt, eliminați concurenții competiției din Republica Dominicană.

Războinicul a făcut vlog special pentru a dezvălui nedreptățile de la Survivor România

Fostul “Războinic” a mărturisit că a făcut cel mai special vlog de până acum pentru a putea vorbi despre aceste nedreptăți după ce a văzut cum a fost eliminată Ana Porgras din concurs.

“M-am enervat destul de tare pentru ceea ce se întâmplă acolo, pentru că se întâmplă foarte multe nedreptăți, despre care voi, oamenii de acasă, nu știți, iar eu nu mai pot să tac (…). E momentul să vă spun exact despre ce este vorba acolo și pe cine merită să fiți supărați pentru nedreptățile de la Survivor. În urma eliminării Anei Porgras, toată țara s-a revoltat. Unii au făcut chiar și o petiție pentru a o aduce înapoi”, a declarat Iancu Sterp.

Voturile primite de concurenți nu sunt cunoscute

De asemenea, Iancu Sterp a precizat că, conform regulamentului Survivor România, un concurent eliminat nu mai poate fi readus în concurs.

După asta, Iancu Sterpt a subliniat că numărul de voturi pe care concurenții îl primesc este știut doar de producătorii concursului și că aceștia sunt, de fapt, cei care decid soarta concurenților care se bat pentru marele premiu. Se înțelege astfel că votul publicului nu ar conta deloc.

Ana Pogoraș ar fi fost eliminată pe nedrept

Asta ar fi pățit și Ana Pogoraș. Nu ar fi fost votată de public, însă telespectatorii s-au supărat când a fost eliminată din concurs, ceea ce ridică mari întrebări.

“Răspund eu la această întrebare. Nu trebuie să fiți supărați nici pe Jador că a propus-o, nu trebuie să fiți supărați pe nimeni, decât pe producătorii de la Kanal D. Asta e părerea mea. O mi-i pun pe toți în cap, o să mă pun rău cu toți, dar acesta este adevărul și mereu o să fiu de partea adevărului. (…). Eu cred că producția de la Kanal D face toate cărțile, absolut toate”, a mai declarat Iancu Sterp.

Urmăriți Impact.ro și pe