Ce a declarat Iancu Sterp, după ce a pierdut Survivor. Atmosferă tensionată, la Kanal D

Redacția IMPACT 31.05.2020, 14:29

Iancu Sterp a ajuns mai târziu în competiția Survivor. El crede că acesta e motivul pentru care a pierdut la limită competiția. Faptul că n-a avut timp să se acomodeze, să-și cunoască mai bine colegii, faptul că a intrat într-o echipă deja sudată, toate astea și-au spus cuvântul în rezultatul competiției.

Iancu Sterp a pierdut finala Survivor. Primele declarații

Publicul a considerat un avantaj faptul că Iancu Sterp a intrat mai târziu în competiție. Se gândea la faptul că e mai odihnit, mai puțin stresat, că nu are precedente care i-ar fi putut afecta performanța. Dar, din perspectiva lui Iancu, tocmai acest lucru a fost un evident dezavantaj. Faptul că nu a avut timp să cimenteze relații cu ceilalți membri ai echipei și faptul că nu a avut timp să se acomodeze au fost obstacole care s-au dovedit insurmontabile.

În calea succesului lui Sterp a stat, așadar, lipsa timpului.

„Lumea privește din două unghiuri. Lumea a privit ca pe un avantaj faptul că am intrat mai târziu. Lumea a considerat că eu sunt avantajat pentru faptul că am intrat mai târziu, dar eu l-am văzut ca pe un dezavantaj. Consider că mi-a fost mai greu să mă acomodez, să mă integrez într-o echipă deja sudată. Să mă adaptez într-o echipă bine sudată. Însă eu cred că m-am descurcat bine. M-am integrat și pe traseu”, a spus Iancu Sterp după Finala Survivor România 2020″.

Sterp are o iubită oficială, dar la Survivor i-au ieșit vorbe despre un flirt cu Emy Alupei  foto credit: Kanal D
Sterp are o iubită oficială, dar la Survivor i-au ieșit vorbe despre un flirt cu Emy Alupei (aici e cu Denisa) foto credit: Kanal D

Și-a găsit iubita la „Puterea Dragostei” dar și la „Survivor” a dat de gândit

Sterp a intrat în competiție la două luni după ceilalți concurenți. Își câștigase o oarecare faimă participând la show-ul „Puterea Dragostei”, un show matrimonial difuzat de Kanal D. Abilitățile sportive l-au propulsat urgent spre show-ul Survivor, unde, chiar dacă nu a câștigat, s-a făcut remarcat urgent prin faptul că a reușit să adune puncte pentru echipă.

Iancu Sterp a ajuns în Finala Survivor alături de Lola Crudu, Emanuel Neagu și Elena Ionescu.

Și-a găsit iubita la show-ul Puterea Dragostei, dar niște vorbe au început să circule și la Survivor, despre relația cu Emy Alupei. Bârfele și zvonurile au ajuns până acasă la Sterp, unde părinții celor doi iubiți împreună cu iubita „oficială” au avut despre vorbi. Mai ales că Emy Alupei e o blondă frumoasă, deloc de neglijat de partea masculină.

Urmăriți Impact.ro și pe