EXCLUSIV

Cum spală hainele concurenţii de la Survivor 2022. Detaliul de care puţini telespectatori au habar (Exclusiv)

Stan Filon 04.03.2022, 08:09
Cum spală hainele concurenţii de la Survivor 2022. Detaliul de care puţini telespectatori au habar (Exclusiv)

Albert Oprea a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți de anul trecut de la Survivor România, deoarece parcă știa mereu ce are de făcut și fanii emisiunii l-au iubit pentru asta. În plus, era foarte determinat și antrenat. Spune că s-a antrenat acasă, chiar și să facă față la foamea din Republica Dominicană. Ei bine, acum a vorbit despre ce nu se vede la televizor, cum ar fi, de exemplu, cum se spală concurenții Survivor. Aceștia nu au șampon și nici săpun!

Cum spală hainele concurenţii de la Survivor 2022

Survivor România a fost o experiență dură pentru Albert Oprea, însă i-a plăcut foarte mult. Recunoaște însă că emisiunea nu este chiar pentru oricine, el însă a reușit să stea timp de 6 luni în jungla din Republica Dominicană. Oprea ne-a vorbit despre lucrurile care nu se văd la televizor, dar cu care concurenții se confruntă în fiecare zi. De exemplu, ne-a povestit cum se spală concurenții Survior. A recunoscut că de multe ori le este greu să doarmă împreună tocmai din acest motiv.

„Condițiile de la Survivor România sunt mult mai grele decât se prezintă la televizor. Ne spălam hainele doar în mare, nu prea aveai cum altfel. Ne uscam hainele pe o funie pe care o pusesem pe două bețe, ca un fel de uscător. Hainele erau murdare, pline de sare, miroseau, nu aveam șampon, nu aveam nimic. Noi ne spălam tot în mare, dar și în râuri. Când aveam jocuri, mai erau râuri, ne aruncam în ele ca să mai dăm nisipul jos, să mai scăpăm de sare. După jocuri ne duceam la râu, ne spălam, dădeam nisipul jos și așteptam să ne uscăm la soare. Șampon și săpun nu aveam, miroseam a transpirație mulți dintre noi, este tragic să dormi acolo. Am avut câte 3 perechi de lenjerie intimă și ciorapi, le-am ținut 6 luni. Le spălam, le purtam cu nisip, cu tot ce aveau în ele”, ne-a spus, în exclusivitate, Albert Oprea.

Cum spala hainele concurentii de la Survivor 2022
Cum spala hainele concurentii de la Survivor 2022

S-a antrenat acasă, dar a fost șocat de ce a găsit în junglă

Albert Oprea știa cam ce-l așteaptă în Dominicană și s-a antrenat cât de mult a putut, însă odată ajuns acolo, a fost pur și simplu șocat. A observat cum reacționează corpul său la foame, la nopți și zile nedormite.

„Nu este pentru toată lumea această experiență. Nu toți sunt pregătiți pentru așa ceva. Eu am intrat acolo setat, dar a fost un șoc. Cred că am fost cel mai setat dintre toți atunci când vine vorba de foame și condiții dure. Când am ajuns acolo, am văzut cum îți reacționează corpul la foame și la tot ce se întâmplă, este vorba de un fel de panică, un șoc. Nu ai mâncare, nu poți să dormi”, ne-a mai spus fostul concurent.

Acesta a comentat și ultimele evenimente de la Survivor, mai exact eliminarea lui Emil Rengle. Oprea a salutat decizia Pro TV, care a ținut cont de alegerea publicului, și spune că Rengle a meritat să fie eliminat, deoarece era personajul care îi destabiliza cel mai mult pe Faimoși.

„Dacă spun asta, iar o să mă înjure”
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...