S-a aflat cum se spală concurenţii de la Asia Express. Antena 1 nu le asigură nimic

Ana Anitoiu 29.09.2021, 20:45
S-a aflat cum se spală concurenţii de la Asia Express. Antena 1 nu le asigură nimic

Concurenții de la ”Asia Express” au de îndurat condiții dure. S-a aflat cum se spală vedetele care s-au încumetat să meargă pe ”Drumul Împăratului”. Producția nu le asigură nimic acestora ca să reușească să aibă grijă de igiena personală.

Unul dintre concurenții de la ”Asia Express” a vrut să renunțe

Înainte ca noul sezon al show-ului să debuteze în grila Antenei 1, unul dintre concurenți a dezvăluit că a fost cât pe ce să renunțe la competiție și să se întoarcă acasă, încă din prima zi. Connect-R s-a enervat cumplit din prima.

”În prima zi de «Asia Express» eu am vrut să plec acasă. Cu turcii e imposibil să te înțelegi, nu vorbește unul o boabă de engleză, iar autostopul e un coșmar. Rucsacurile pe care le cărăm au cel puțin 17 kilograme.

Eu mi-am aruncat tot din el, o să vedeți și în emisiune. Am decis să ne numim echipa Gambă pentru că la cât am mers pe jos ni s-a dublat dimensiunea picioarelor de când am ajuns aici”, a spus Connect-R.

S-a aflat cum se spala concurentii de la Asia Express. Antena 1 nu le asigura nimic
Concurentii ”Asia Express”

Cum se spală concurenții de la ”Asia Express”

Concurenții de la ”Asia Express” sunt într-o continuă întrecere. Pe lângă probe și autostopuri, ei sunt nevoiți să facă eforturi pentru a-și găsi cazare – singurul loc în care pot spera să se poată spăla. Altfel, dorm în corturi, așa că nu se pot bucura de un duș.

Mai norocoși sunt cei care câștigă imunitate și sunt cazați la hotel, unde se pot răsfăța cu condiții bune și chiar și cu o baie caldă pentru a-și reîncărca bateriile.

De altfel, despre această problemă a vorbit și Nico, după ce cântăreața a ieșit din sezonul trecut al ”Asia Express”, unde participase împreună cu fiica ei, Alexandra Matei.

”Eu nu m-am putut stăpâni. Nu suport mizeria, nu suport mirosurile. Eu sunt o fire foarte sensibilă. Și ea este, dar ea este mai luptătoare. Se făcuseră trei-patru zile de când noi nu ne spălasem absolut deloc. Am avut șervețele umede la noi. Nu am mâncat deloc aproape trei zile”, a spus Nico, la ”Răi da’ buni” de la Antena Stars.

La start, pe ”Drumul Împăratului”, în noul sezon ”Asia Express”, au pornit: Mihai și Elwira Petre; Lidia Buble și sora ei, Estera; Connect-R și Shift; Cuza și Emy de la Noaptea Târziu; Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța; Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy; Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza; Alexandra Ungureanu alături de mama ei; și Lorelei și Zarug, două nume populare în zona digital.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...