Ce spune Albert Oprea despre Marian Drăgulescu. Are şanse sau nu să câştige Survivor 2022? Surpriză mare! (exclusiv)

Nicu Stan 16.02.2022, 20:55
Ce spune Albert Oprea despre Marian Drăgulescu. Are şanse sau nu să câştige Survivor 2022? Surpriză mare! (exclusiv)

Ce spune Albert Oprea despre Marian Drăgulescu. Are şanse sau nu să câştige Survivor 2022? Este surpriză mare. Survivor România este un show fenomen, iar mulți telespectatori așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce urmează în fiecare nou episod. Echipele au primit concurenți noi de curând.

Albert Oprea, despre Marian Drăgulescu. Are şanse să câştige Survivor România?

Albert Oprea a dezvăluit ce a constatat la Survivor 2022, respectiv la Războinici și Faimoși. Albert Oprea este unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din sezonul trecut de la Survivor România.

Acesta a dezvăluit că are așteptări mari atunci când vine vorba despre Marian Drăgulescu. Cu toate astea, el a punctat că în Republica Dominicană există unele condiții greu de îndurat.

Marian Dragulescu s-a alaturat Faimosilor de la Survivor
Marian Dragulescu s-a alaturat Faimosilor de la Survivor

Așteptările sunt mari de la Marian Drăgulescu

„Cele mai mari așteptări le am de la Marian Drăgulescu, este sportiv, toată lumea are așteptări de la el. Îl văd ca pe un campion mondial la gimnastică, dar Survivor este diferit, te întâlnești cu unele condiții cu care nu ai fost obișnuit.

Chiar dacă ai musculatura dezvoltată, condițiile sunt ostile, dormi pe jos, poți să ai dureri articulare. Fetele noi, din ambele echipe, mi se par bătăioase, îmi plac amândouă”, a spus Albert Oprea, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Războinicul Ionuț Popa este puternic

În plus, Albert Oprea a punctat că primul traseu este extrem de greu pentru toți concurenții. Acesta a dezvăluit că toată lumea speră ca Marian Drăgulescu să îl pună în dificultate pe Ionuț Popa. Deocamdată, Războinicul a demonstrat că este extrem de puternic în jungla Dominicană.

„Nu mi-am dat seama încă ce pot pe trasee. Este greu să zic că Marian Drăgulescu nu este rapid, primul traseu este greu. Țin minte primul meu joc de la Survivor, am alunecat, era să îmi sparg capul. Trebuie să mai treacă un timp pentru a vedea ce poate și ce nu poate. Toată lumea are așteptări de la el, ca să îi facă cumva față lui Ionuț Popa. Se zice că el nu prea are adversar, dar chiar așa e. Sunt slăbuți Faimoșii, sunt sub Ionuț Popa, acest lucru nu este un secret. Mi-ar plăcea să aibă o provocare personală, să își dorească să învingă pe cineva”, a explicat Albert Oprea.

Marian Drăgulescu are și alte calități

Fostul concurent de la Survivor România a mărturisit că a mai remarcat câteva calități la concurentul Marian Drăgulescu.

„Marian mi se pare foarte calm, acest lucru îl înveți din sport. Mi-a plăcut spiritul lui de echipă, s-a prezentat foarte bine Marian Drăgulescu. Este greu acolo, doar cei mai puternici rezistă”, a mai precizat Albert Oprea, conform sursei citate mai sus.

Urmăriți Impact.ro și pe