Cum şi-a decorat Adela Popescu bradul de Crăciun. Fanii au criticat-o dur

Andra Daoud 09.12.2021, 20:39

Adela Popescu le-a arătat fanilor de pe rețelele sociale cum și-a împodobit bradul de Crăciun, dar a primit numeroase critici din partea celor care o urmăresc. Vedeta a profitat de faptul că am intrat în luna cadourilor și a decis să aducă atmosfera de sărbătoare în casă chiar din primele zile ale lunii decembrie. Ce i-au reproșat cei care au văzut cum a împodobit prezentatoarea bradul și cum s-a apărat Adela.

Adela Popescu, criticată pentru felul în care și-a decorat bradul de Crăciun

Adela Popescu împreună cu băieții ei cei mari, Alexandru și Andrei, au împodobit deja bradul pentru Crăciun. Vedeta a făcut o fotografie când în brad era pusă doar instalația și a postat-o pe Instagram. Cei care o urmăresc acolo nu au fost prea încântați de rezultat, iar Adela a povestit, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, că a primit critici în urma postării.

Am pus și eu poza unui brad și știi că s-a reacționat și așa: ce e ăsta? Sărăcuț! Mereu îmi doresc acel brad în care să pun numai instalație. Eeee, așa sunt eu, simplă! a spus vedeta.

Este cunoscut faptul că prezentatoarea preferă lucrurile simple și design-ul minimalist și în aceeași notă și-a decorat și casa în care s-a mutat recent. Adela, Radu Vâlcan și copiii lor s-au mutat în casă nouă cu câteva luni înainte ca vedeta să aducă pe lume cel de-al treilea copil.

Chiar dacă cei doi sunt foarte discreți cu privire la viața lor personală, le-au arătat fanilor câteva imagini din noua casă și au povestit în diverse ocazii că și-au dorit o locuință cu un design minimalist, pentru că acest stil îi reprezintă cel mai bine.

Cum şi-a decorat Adela Popescu bradul de Crăciun. Fanii au criticat-o dur
Cum şi-a decorat Adela Popescu bradul de Crăciun. Fanii au criticat-o dur

Adela Popescu a împodobit bradul fără Radu Vâlcan

Începutul lunii cadourilor a surprins-o pe Adela fără soțul ei. A avut însă ajutoare de nădejde la împodobirea bradului, iar băiețelului cel mare al cuplului i-a revenit misiunea de a pune steaua în vârful bradului.

Radu Vâlcan a plecat pentru câteva săptămâni în Thailanda, acolo unde filmează, alături de echipa de la Antena 1, pentru un nou sezon al emisiunii „Insula iubirii”. Cel mai probabil, prezentatorul se va întoarce înainte de Sărbători, iar Crăciunul acesta va fi primul pe care îl vor petrece în noua formulă. Adela și Radu au devenit părinți pentru a treia oară anul acesta, iar micuțul Adrian i-a făcut să spună că au ajuns la formula ideală și că nu își mai doresc copii, cel puțin deocamdată.

Urmăriți Impact.ro și pe