Cum și-a cunoscut Cove soția. ”Atunci nu ne puteam gândi la ceva mai mult”. Modul inedit în care a cerut-o de nevastă

Nicu Stan 11.03.2021, 15:28

Cum și-a cunoscut Cove soția. Modul inedit în care a cerut-o de nevastă. La ce tertip a apelat celebrul prezentator TV pentru a o face să spună DA, citiți în articolul de mai jos.

Cum și-a cucerit Cove soția. De ce nu au putut fi de prim dată împreună

S-a aflat cum și-a cunoscut Cove soția, scrie viva.ro. Modul inedit în care acesta a cerut-o de nevastă și cum au început reașția, vedeți în rândurile următoare. Gabriel Coveșeanu și-a cunoscut soția cu mult timp înainte de a începe cu ea o relație. S-au întâlnit la o petrecere, însă ambii erau implicați în câte o relație.

Nu e neapărat vorba despre a recunoaște, la acel moment cumva ne-am atras atenția reciproc! (zâmbește) A fost o primă relaționare ce ne-a făcut plăcere amândurora. Doar că, dată fiind situația de moment, nu ne-am putut gândi la ceva mai mult. Ei bine, viața ne-a demonstrat, ulterior, că este posibil, așa că am putut să ne cunoaștem mai bine și să începem o relație care durează și astăzi”, a povestit Gabriel Coveșeanu într-un interviu pentru viva.ro. 

Cum și-a cunoscut Cove sotia
Cum și-a cunoscut Cove sotia

Cum și-a cerut Gabriel Coveșeanu soția în căsătorie

De asemenea, omul de televiziune a remomorat cum și-a cerut soția în căsătorie. ”Hai să îți spun sincer: eu chiar m-am pregătit pentru cererea în căsătorie, nu a fost deloc ceva spontan. Totul s-a întâmplat într-un loc cu o semnificație aparte pentru noi, și anume în acel loc în care ne-am întâlnit pentru prima dată: la Palatul Mogoșoaia”, a mai declarat Cove.

De asemenea, Cove a povestit că nunta au făcut-o la trei ani după ce s-au cunoscut. ”N-aș spune că a fost un moment amuzant, deși a fost o petrecere la care ne-am distrat foarte bine cu toții până foarte târziu, spre dimineață. Nu am avut parte de o nuntă în care mirii să fie foarte stresați, să se împartă în toate direcțiile. Dimpotrivă, a fost o seară în care am avut alături prieteni foarte buni, familiile și ne-am distrat exact așa cum ne-am dorit”, a precizat Gabriel Coveșeanu.

Cove și soția lui formează un cuplu puternic

Prezentatorul TV a povestit că și relația lui cu soția, ca mai în toate cuplurile, au mai existat certuri, însă nu s-a pus vreodată problema despărțirii.

Nu, nu am ajuns până în acel punct, niciodată. Dar, ca în viața fiecărui cuplu, au existat și momente sau perioade ceva mai tensionate. Așa cum spuneam și anterior, noi am învățat care sunt lucrurile care contează cu adevărat și am putut să mergem înainte, împreună”, a mai spus prezentatorul Vorbește Lumea de la PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe