Lora, dezbrăcată în direct de Cove. S-a văzut tot, în plină zi, la TV

Cristian Cojocaru 22.02.2021, 15:02
Lora, dezbrăcată în direct de Cove. S-a văzut tot, în plină zi, la TV

Fanii emisiunii ”Vorbește Lumea” au avut parte de imagini inedite astăzi dimineață. Protagonista, nimeni alta decât Lora, care a ajuns să fie dezbrăcată în direct în cadrul emisiunii. Momentul a fost unul care a dat multe emoții telespectatorilor dar și vedetei.

Lora a ajuns să fie dezbrăcată în direct

Prezentatorul Cove dar și frumoasa Lora, i-au lăsat pe telespectatorii emisunii ”Vorbește Lumea” cu gura căscată. Aceștia au putut-o observa pe Lora în direct la TV în timp ce rămânea fără hainele cu care a apărut în cadrul emisiunii din această dimineață. Desigur, a fost vorba doar despre o farsă între cei doi colegi.

Solista a fost de acord să accepte provocarea în care va turna apă pe ea. Această provocare era la mare modă în urmă cu 2-3 ani, atunci când foarte mulți oameni o acceptau în scopuri caritabile. De această dată nu a fost vorba despre o donație, ci despre a pipera emisiunea cu o notă de divertisment.

Cântăreața nu a renunțat singură la haine, ci a fost ajutată de către Cove. Nimeni nu se aștepta ca Lora să vină pregătită, având pe dedesubt un alt rând de haine. Astfel, pe sub rochia pe care o purta, artista avea un costum din neopren. În scopul de a-și respecta promisiunea, Lora a intrat în casa micuță pentru a pune în aplicare provocarea pe care a acceptat-o.

Cove a ajutat-o pe Lora să renunțe la haine în timpul emisiunii
Cove a ajutat-o pe Lora să renunțe la haine în timpul emisiunii

Cove nu s-a putut abține din a face complimente

Deși anterior, Cove a afirmat că este o mare dezamăgire că Lora avea un costum pe dedesubt, acesta nu s-a putut opri din a o complimenta pe frumoasa vedetă.

”Trebuie să remarcăm că avem un trup grațios, armonios… De ce nu ai vrut să vii cu un costum de baie mai normal, așa… Nu e totul să nu mănânci dulce, mai trebie să faci și altele. Și trebie să te iubești în primul rând. Așa că sfatul meu pentru mine este să te apuci de treabă! Sport, Cove, sport. Dar primul lucru pe care trebuie să-l faci este să-ți încălzești mușchii”, a spus Lora. ”Păi de 30 de ani tot mi-i încălzesc”, a spus Cove.

Lora este cea care o înlocuiește de fiecare dată pe Adela, revenind cu mare drag pe platourile de filmare de fiecare dată.

„Am primit invitația cu bucurie și entuziasm! Refacem gașca și abia aștept să vă invadez diminețile, din nou, cu energie bună, să râd la glumele lui Cove, chiar și la alea vechi, să-mi beau cafeaua în această familie frumoasă de la care am învățat atât de multe și căreia acum am mai mult timp să-i dedic. Vorbește Lumea că ne așteaptă o frumoasă călătorie în acest nou sezon. Mi-a fost dor!”, a spus Lora.

Urmăriți Impact.ro și pe