Cum și-a alungat un artist celebru propria fiică. ”Ești făcută din greșeală”. Toată familia a fost de față

Nicu Stan 10.07.2021, 17:21
Cum și-a alungat un artist celebru propria fiică. ”Ești făcută din greșeală”. Toată familia a fost de față

Cum și-a alungat un artist celebru propria fiică. ”Ești făcută din greșeală”. Toată familia a fost de față. Toate detaliile halucinante, în articolul de mai jos.

Un artist celebru de la noi și-a alungat propria fiică. ”Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine”

S-a aflat cum și-a alungat un artist celebru propria fiică. I-a spus acesteia că este o greșeală a lui. Ce-i mai rău este că a spus asta de față cu familia.

Este vorba despre Ramona de la Clejani care a trăit fără tată încă de mică. Cântăreața spune că Ioniță de la Clejani niciodată nu a acceptat-o în viața lui, deși știe clar că este parte din el, fiica lui. De asemenea, ea a povestit un episod în care a mers în fața casei lui Ioniță de la Clejani încercând să-l facă să o accepte, dar el a alungat-o.

Ionita de la Clejani nu vrea sa o apropie pe Ramona de familia lui
Ionita de la Clejani nu vrea sa o apropie pe Ramona de familia lui

Ramona nu a fost acceptată de Ioniță de la Clejani niciodată

De asemenea, Ramona de la Clejani este implicată într-un scandal de zile mari cu celebrul său tată, dar și cu fratele ei vitreg, Fulgy. Ioniță de la Clejani,  deși știe că are o fiica dintr-o relație anterioară, niciodată nu a recunoscut-o și întodeauna s-ar fi purtat urât cu ea.

Pe de altă parte, Ramona de la Clejani, acum, vrea să-și ceară drepturile și își dorește să ajungă la o înțelegere cu acesta, însă nu s-a putut întâmpla asta până acum. Ramona Manole consideră că nici nu va exista vreo șansă în a ajunge să poată să-și vorbească și să fie ca tată și fiica.

Ramona Manole, alungată de Ioniță de la Clejani

De asemenea, Ramnoa Manole, la Acces Direct, a povestit un episod crunt din viața ei, atunci când a mers în fața porții părintelui său, în urmă cu mai mulți ani, iar Ioniță de la Clejani a privit-o de la geam cu familia sa actuală.

Ramona Manole spune că atunci a fost alungată de către el și amenințată cu poliția, și, în plus, i-au fost adresate cuvinte grele.

Ioniță a amenințat-o cu poliția pe fiica lui

”Mi-a zis că să plec de la poarta lui că pune poliția pe mine. Mi-a zis și că ești fata mea, dar ești făcută din greașală, mai mult de atât ce pot să spun”, a spus Ramona de la Clejani.

Ramona de la Clejani crede că vinovată pentru situația creată și pentru că nu e acceptată de Ioniță de la Clejani său este chiar soția artistului, cea care îi interzice să aibă vreo legătură cu ea, Viorica de la Clejani.

Ramona și Viorica de la Clejani s-au certat

De altfel, cele două și-au aruncat cuvinte dure în ultimele zile și s-au jignit reciproc pe conturile de socializare, însă cu acestea nu au reușit să rezolve absolut nimic, ci din contră, au accentuat și mai tare scandalul dintre ei.