Cum se va desfășura, de fapt, semifinala „Chefi la Cuțite” 2021

Daria Petrescu 10.06.2021, 08:23
Cum se va desfășura, de fapt, semifinala „Chefi la Cuțite” 2021

Mai este foarte puțin până la marea finală „Chefi la Cuțite” 2021, însă până atunci, concurenții mai au de trecut peste câteva probe de foc în bucătărie. Cei rămași în echipele chefilor trebuie să demonstreze că își merită locul în finală și că este potrivit pentru câștigarea marelui premiu. Cum se va desfășura, de fapt, semifinala „Chefi la Cuțite” 2021

Cum se va desfășura, de fapt, semifinala „Chefi la Cuțite” 2021

Semifinala „Chefi la cuțite” sezonul 9 va avea loc peste aproape 3 ediții și se va desfășura la fel ca în cazul sezonului 8. Concureții rămași vor avea de preparat anumite rețete speciale cu care trebuie să îi cucerească pe jurați.

Marea finală „Chefi la cuțite” se va desfășura pe 15 și 16 iunie. Atunci,  concurenții rămași în competiție vor trece prin cele mai grele probe, tocmai pentru a demonstra că sunt cei mai buni.

În semifinala sezonului intră la luptă nouă concurenți, dintre care, după trecerea prin probele eliminatorii, doar trei vor merge direct în marea finală. Deși s-au speculat câteva nume, care ar câștiga premiul cel mare, ei bine, se pare că anul acesta, o femeie este cea care va lua trofeul.

Narcisa Birjaru ar fi marea câștigătoare

Pe contul de Instagram @viperele_vesele au apărut informații despre posibilul câștigător al acestui sezon. Se pare că de cele mai multe ori, atunci când au apărut informații pe acest cont, în cele din urmă acestea s-au confirmat.

Potrivit unor detalii publicate pe un cont de pe Instagram, Narcisa Birjaru a fost deja aleasă pentru a câștiga competiția.

Potrivit acelorași surse, câștigătorul Chefi la Cuțite 2021 este  Narcisa Birjaru, iar aceasta a fost deja aleasă de mai înainte. „Finala Chefi la Cuțite, sezonul 9, va rămâne, sunt convinsă, în memoria colectivă, ca o ofensă adusă bucătarilor concurenți în această emisiune!

Narcisa Birjaru
Narcisa Birjaru

Așadar, după nouă sezoane, echipa de producție a A1 a descoperit prima femeie câștigătoare a emisiunii și anume NARCISA BIRJARU.

Premierea câștigătoarei a avut loc în tăcerea și consternarea tuturor. Regia o să v-o arate pe Narcisa bucurându-se doar alături de iubit și felicitată, de nevoie, de un Scărlătescu automatizat, fiindcă niciun alt concurent prezent în ziua finalei nu a avut puterea să se bucure, nici măcar colegii ei!”, se arată pe contul de Instagram @viperele_vesele.

Trei eliminări consecutive în echipa lui Cătălin Scărlătescu

Nicoleta Pop, bucătar ales de chef Cătălin Scărlătescu în sezonul 9, a obținut săptămâna trecută cel mai mic punctaj la proba individuală. Concurenta a părăsit competiția show-ului culinary.

„Pleacă Nico, un concurent care tot sezonul acesta a zâmbit! Nu a spus niciodată nu, a făcut tot timpul ce a trebuit să facă, a ajutat echipa și a împins cât a putut! Este un concurent de care mă despart cu inima frântă”, a spus căpitanul echipei mov.

„Am ajuns la câțiva pași de semifinală. Pentru o amatoare a bucătăriei, ca mine, asta înseamnă enorm! Plec fericită, cu capul sus!”, a adăugat concurenta cu zâmbetul pe buze. De altfel, Cătălin Scărlătescu a avut deja trei eliminări consecutive în echipa lui, motiv pentru care se teme că nu va intra în marea finală.

Urmăriți Impact.ro și pe