Cine sunt concurenții din sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite

Daria Petrescu 15.05.2021, 12:06
Cine sunt concurenții din sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite

„Chefi la cuțite” este unul dintre cele mai urmărite show-uri TV. Emisiunea a ajuns deja la sezonul 9, iar surprizele se țin lanț, mai ales că cei trei chefi și-au format deja echipele a câte 8 bucătari fiecare. Miza este mare și fiecare concurent este pregătit să își demonstreze talentul culinar în fața lui Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. Iată cine sunt concurenții din sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite

Cine sunt concurenții din sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite și cum s-au ales tunicile pe care le poartă

Etapa preselecțiilor s-a încheiat, iar pe 3 mai, chefii și-au format echipele cu cei mai talentați concurenți, care au demonstrate că merită să meargă mai departe.

Echipa lui chef Sorin Bontea va purta tunici de culoare verde, inscripționate cu o furculiță. Florin Dumitrescu a ales pentru bucătarii lui culoarea albastră și un cuțit inscripționat. Echipa lui Cătălin Scărlătescu i-au revenit în sezonul acesta tunicile mov, ce au pe ele simbolul unei lingurițe. Sezoanele trecute s-a mers pe carouri, buline și dungi, așa că, în acest sezon lucrurile s-au schimbat.

Pe cine au ales Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Scărlătescu

Florin Dumitrescu i-a ales în echipa sa pe:

– Florin Ștefan Borleanu (cuțitul de aur), Cătălin Amarandei, Gabriela Porumbel , Ciprian Antone, David Ioniță (Keed), Radu Micu, Mirela Negoiță, și Theo Costache.

Cătălin Scărlătescu a mizat pe:

– Luca Pintea,  Narcisa Birjaru, Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur), Valentina Ioniță, Andra Mihail, Nicoleta Pop, Vincenzo Aiello (Enzo) și Florin Revesz.

Sorin Bontea i-a ales pe:

-Francisco Garcia de Alexandro Matias, Cristina Elena Matei, Paul Sorin Vasile (care a primit cuțitul de aur). Acestora li s-au alăturat Cristina Mălai, Victorina Matveev, Rikito Watanabe (Riki) și Dorin Voiasciuc.

Cine sunt cei doi concurenți care au șanse uriașe să câștige

Cei doi concurenți cu șanse mari să câștige „Chefi la Cuțite” fac parte din echipa lui Cătălin Sărlătescu. Unul dintre aceștia a primit cuțitul de aur.

Enzo, așa cum îi spun colegii, este un alt cncurent talentat, despre care se spune că are mari șanse să câștige trofeul „Chefi la Cuțite”. În sezonul anterior, acesta a a reușit să treacă peste primele două probe din bootcamp.

Alexandru Bădițoaia în vârstă de 28 de ani a primit cuțitul de aur din partea lui Cătălin Scărlătescu, după ce l-a impresionat cu preparatul său, la preselecții. Este de meserie bucătar și spune că este extrem de fericit cu ceea ce face. În prezent, Alexandru  lucrează ca sous chef la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu.

Irina Fodor i-a luat locul Ginei Pistol

„Pentru mine a fost o mare bucurie să fiu cooptată la acest proiect, dar și o mare surpriză. Am avut emoții mari în prima zi de filmare, atât de mari încât am făcut febră musculară la picioare de la cât am tremurat!

Însă Gina mi-a făcut o prezentare foarte frumoasă și emoționantă, iar chefii, concurenții lor și echipa de producție m-au primit cu brațele deschise.

O să vedeți în ediția din seara asta, a plouat cu pupături și îmbrățișări. Tot Gina a avut grija să îmi facă un scurt ‘training’ înainte de a prelua proiectul și m-a pregătit pentru ce avea să urmeze.

În altă ordine de idei, recunosc, așteptam cu mare nerăbdare să îi văd fața lui Sorin când își dă seama că a scăpat de Fodor, dar a dat peste nevasta lui!

Nu a fost deloc ușor să preiau un proiect de la jumătate, pentru că a trebuit să prind firul poveștii pentru fiecare concurent din mers, să fiu pe fază la glumele ‘interne’ ale chefilor, și să am atenție sporită la regulile probelor, așa că sper ca publicul să îmi ierte micile stângăcii de început de drum”, a spus Irina Fodor, noua prezentatoare Chefi la cuțite.

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI