Cum se simte președintele Iohannis, după a doua doză a vaccinului Covid. A vrut ca românii să afle direct de la el

Nicu Stan, Gabriel Peneș 05.02.2021, 15:08
Cum se simte președintele Iohannis, după a doua doză a vaccinului Covid. A vrut ca românii să afle direct de la el

S-a aflat cum se simte președintele Iohannis, după a doua doză a vaccinului Covid. A vrut ca românii să afle direct de la el. Care este starea lui, citiți în articolul de mai jos.

 Klaus Iohannis și-a făcut doza de rapel. Cum se simte președintele României

Cum se simte președintele Klaus Iohannis, după a doua doză a vaccinului anti-coronavirus, doza de rapel. Președintele a ținut să facă chiar el anunțul, pentru a nu exista speculații, pe situl Adiministrației Prezidențiale.

Klaus Iohannis, președintele României, s-a vaccinat vineri cu a doua doză de vaccin anti-COVID-19. ”Preşedintele României s-a vaccinat, se simte foarte bine”, a precizat Administraţia Prezidenţială.

Presedintele spune ca regulile trebuie respectate in continuare, chiar daca ne-am vaccinat
Presedintele spune ca regulile trebuie respectate in continuare, chiar daca ne-am vaccinat

Președintele nu s-a mai lăsat filmat făcând doza de rapel

Şeful statului s-a vaccinat în fața tuturor anti-coronavirus, pe 15 ianuarie, cu prima doză de vaccin, la centrul de imunizare din cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ”Dr. Carol Davila”. Rapelul, adică cea de-a a doua doză de vaccin, l-a primit la același centru, însă de această dată nu s-a mai lăsat filmat, ci a făcut-o în mod privat.

Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea”, a spus Klaus Iohannis pe 15 ianuarie, după vaccinare.

Câte noi infectări sunt în ultimele 24 de ore

Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie”, a mai spus prelședintele României la acel moment. Pe de altă parte, Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat 2.580 de cazuri noi de infectare cu coronavirus în ultimele 24 de ore în țara noastră.

Până astăzi, 5 februarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 740.732 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 686.692 de pacienți au fost declarați vindecați.

750 de persoane, reconfirmate pozitiv

De asemenea, în urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.580 cazuri noi de cazuri de persoane infectate cu coronavirus, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 750 de persoane au fost reconfirmate cu virusul ucigaș.

Câți bolnavi de coronavirus sunt internați

În unitățile spitalicești, numărul total de persoane internate cu coronavirus este de 7.483, 954 dintre acestea aflându-se internate la Terapie Intensivă. Până astăzi, 5 februarie, 18.748 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au murit.

În ultimele 24 de ore, în intervalul 04.02.2021 (10:00) – 05.02.2021 (10:00) au fost raportate 73 de decese (46 bărbați și 27 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Argeș, Bacău, Bihor, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Ilfov și București.

Urmăriți Impact.ro și pe