Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis de Crăciun. Ținuta îndrăzneață a soției președintelui la biserică

Ana Anitoiu 26.12.2020, 13:25
Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis de Crăciun. Ținuta îndrăzneață a soției președintelui la biserică

Carmen Iohannis nu lasă garda jos niciodată, atunci când vine vorba despre vestimentație. Soția președintelui a ales o ținută îndrăzneață pentru a merge la Biserica Sfânta Treime din Sibiu, vineri dimineață, 25 decembrie, la slujba de Crăciun, alături de soțul ei. Unele voci au criticat-o pe prima-doamna pentru felul în care s-a îmbrăcat cu această ocazie.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis de Crăciun

În ciuda faptului că vremea nu a fost prea frumoasă, Carmen Iohannis a purtat o ținută scurtă, deasupra genunchilor, cu un palton la fel de scurt, închis la culoare. Soția președintelui țării a purtat o pereche de pantofi bej, cu toc mediu, ce au efectul de alungire a picioarelor, și a accesorizat ținuta cu o geantă de umăr roșie, dar și cu o eșarfă de culoare mov.

Cu toate că soția președintelui Klaus Iohannis a fost elegantă, criticii au spus că lungimea fustei pe care ea a ales să o poarte nu a fost chiar potrivită pentru a merge la biserică. Probabil că prima-doamnă a ales să îmbrace acele haine după ce a ascultat sfatul uneia dintre creatoarele de modă din România pe care le apreciază.

Ce a spus Klaus Iohannis, la ieșirea din biserică, de Crăciun

De asemenea, președintele Klaus Iohannis a fost elegant, îmbrăcat într-un costum cu cravată și cu o haină închisă la culoare. Atât șeful statului, cât și soția lui, au purtat măști de protecție, la ieșirea din biserică. Cei doi s-au ținut de mână până când au intrat în mașină.

După ce au ieșit din biserică, președintele și soția lui, Carmen Iohannis, au fost așteptați de câteva persoane, iar Klaus Iohannis le-a urat tuturor: ”Crăciun Fericit! Să fiți sănătoși și bucuroși!“. Șeful statului a ales să își petreacă sărbătorile de iarnă acasă, alături de familia lui.

Cum s-a imbracat Carmen Iohannis de Craciun. Tinuta indrazneata a sotiei presedintelui la biserica
Carmen si Klaus Iohannis, iesind de la slujba de Craciun

Președintele Klaus Iohannis, mesaj pentru români, de Crăciun

De asemenea, joi seara, în Ajunul Crăciunului, președintele Klaus Iohannis le-a transmis românilor să se protejeze în continuare de coronavirus și i-a sfătuit să aibă grijă și de cei dragi, cu speranja că, printr-un efort comun, se va putea reveni la o viață normală.

”Oriunde ne-am afla în lume, de Crăciun drumurile ne poartă înapoi acasă, alături de familie şi de prieteni. În acest an, din cauza epidemiei, suntem nevoiţi să ne petrecem sărbătorile departe de cei pe care îi iubim atât de mult şi de care ne este dor. Acesta este darul pe care cu generozitate îl putem face cu toţii de acest Crăciun: să-i protejăm pe cei dragi! Să fim aşadar împreună în spirit, convinşi că, solidari, vom reveni, în curând, la o viaţă normală! Dragi români, vă urez ca Sărbătoarea Naşterii Domnului să vă găsească sănătoşi, cu bucurie şi linişte în suflet! Crăciun fericit!”, a spus Klaus Iohannis.

Numărul cazurilor de coronavirus, în creștere, în România

Sâmbătă, 26 decembrie, în cea de-a doua zi de Crăciun, Grupul de Comunicare Strategică a raportat 1.387 de cazuri noi de COVID-19 în țară, din 4.352 de teste efectuate. Astfel, bilanțul, de la începutul pandemiei de coronavirus în România, a crescut la 613.760 de cazuri.

În ultimele 24 de ore, au murit 85 persoane cu coronavirus. Bilanțul a ajuns la 15.108 de decese, de la începutul pandemiei, în țară. Numărul pacienților internați în unitățile de terapie intensivă din toată țara a ajuns la 1.210. În total, până în prezent, s-au vindecat 536.332 de pacienți care fuseseră infectați cu noul coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...