Ce se întâmplă cu Ion Dichiseanu, internat la ATI de la începutul anului. ”E o minune că trăiește”

Stan Filon, Mirabela Năstase 31.03.2021, 08:46
Ce se întâmplă cu Ion Dichiseanu, internat la ATI de la începutul anului. ”E o minune că trăiește”

Marele actor Ion Dichiseanu este internat încă de la începutul anului la Spitalul Floreasca. Fiica sa a venit cu ultimele vești despre sănătatea tatălui său. Femeia spune că tatăl său nu suferă de coronavirus, ci a contractat o bacterie foarte periculoasă, în timpul unei analize pe care a făcut-o la o clinică privată.

Ce se întâmplă cu Ion Dichiseanu, internat de urgență de anul trecut

Ion Dichiseanu, ajuns la vârsta de 87 de ani, a ajuns la spital în luna decembrie 2020. Starea lui a fost una critică, după ce s-a prăbușit pur și simplu, la scurt timp după ce a făcut o analiză la o clinică privată din Capitală. De-atunci, marele actor este internat la Spitalul Floreasca, iar medicii s-au luptat pentru viața lui. Fiica sa a spus cum se simte el acum.

”Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repde acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simpotme care i-au dat de bănuit. A făcut o radiografie și un CT, dar i s-a pus un diagnostic greșit, l-au trimis la bronhoscopie. La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat fiica actorului la emsiunea Exclusiv Vip de la Prima TV.

Ce se intampla cu Ion Dichiseanu, internat de urgenta de anul trecut
Ce se intampla cu Ion Dichiseanu, internat de urgenta de anul trecut

Actorul nu are covid, ci probleme severe la plămâni

Ioana Dichiseanu spune că medicii au asigurat-o că îl vor pune pe picioare pe tatăl ei și marele actor urmează chiar să ajungă sănătos acasă. Fiica lui Ion Dichiseanu spune clar că tatăl său nu a suferit de coronavirus. ”Îl mulțumesc lui Dumnezeu că vorbim despre tata acum la prezent. Medicii ne-au dat certitudini că el va veni repede acasă. Va avea nevoie de o recuperare.

Nu a fost o infecție simplă, dar nu fost Covid. El s-a ferit, s-a păzit, purta în permanență mască, evita aglomerația. Chiar îmi spunea că abia asteaptă să se vaccineze. Noi toți ne-am vaccinat. Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el. Cred că e o minune dumnezeiască. Pe el l-a ajutat că nu lua multe medicamente. Organismul lui a răspuns imediat la tratament. Lua doar pastile de tensiune înainte. Ținem legătura prin medici”, a mai spus aceasta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...