Cum se răzbună Serena Williams pe Ion Țiriac. Declarațiile soțului n-au fost de ajuns pentru americancă

Stan Filon 07.04.2021, 20:48
Cum se răzbună Serena Williams pe Ion Țiriac. Declarațiile soțului n-au fost de ajuns pentru americancă

Serena Williams nu a uitat de cele spuse de Ion Țiriac și acum face un gest care a lăsat cu gura căscată lumea tenisului mondial! Se pare că marea jucătoare de tenis nu a fost mulțumită de răspunsul pe care soțul său i l-a dat lui Țiriac, așa că merge și mai departe.

Cum se răzbună Serena Williams pe Ion Țiriac

Serena Williams (39 de ani, 8 WTA) a anunțat că nu va participa la turneul Premier Mandatory de la Madrid, competiție patronată de nimeni altul decât de miliardarul român Ion Țiriac. Așadar, americanca a spus ”pas”, deși turneul din Madrid este al doilea cel mai important pe zgură, după Roland Garros. Acesta este programat în perioada 29 aprilie – 8 mai 2021.

Este adevărat că americanca a suferit recent și o intervenție chirurgicală, dar se pare că s-a recuperat. Yahoo Sports informează că Serena este gata de revenire, dar turnelul patronat de Ion Țiriac nu se află în programul ei. Dar de unde a plecat conflictul dintre cei doi?

Cum se razbuna Serena Williams pe Ion Tiriac
Cum se razbuna Serena Williams pe Ion Tiriac

Nu participă la turneul lui Țiriac de la Madrid

Într-un interviu acordat la finalul anului 2020, Ion Țiriac spunea despre Serena Williams: ”La această vârstă şi greutatea pe care o are acum, nu se mişcă la fel de uşor ca acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzaţională. Dacă ar avea puţină decenţă, s-ar retrage”.

Declarațiile lui Ion Țiriac au fost preluate de presa din toată lumea, iar apoi soțul sportivei i-a dat mai multe răspunsuri tăioase lui Ion Țiriac. Alexis Ohanian l-a numit pe Țiriac ”sexist și rasist”. ”E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac. A trebuit să-l caut pe Goolge…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn”, a fost răspunsul tăios al americanului.

Turneul de la Madrid este cel mai important turneu din portofoliul lui Ion Țiriac. Madrid-ul găzduiește pe durata a 10 zile un turneu foarte important. Este atât un turneu feminin de categorie Premier Mandatory, cât şi unul masculin de Masters 1000. 7.021.128 $a fost fondul total de premiere la WTA Madrid 2019. Ediția din 2020 a fost anulată, din cauza pandemiei de coronavirus.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...