Simona Halep, declaraţie sinceră despre Serena Williams. „Cred că are problemuțe la partea mentală”

Nicu Stan 18.03.2021, 15:06

Simona Halep, declaraţie sinceră despre Serena Williams. Sportiva noastră spune de sportiva americană că nu este pregătită mental pentru a juca finalele, mai ales că este aproape de a o egala pe Margaret Court.

Simona Halep, declarații șoc despre Serena Williams. ”Are problemuțe la partea mentală”

Simona Halep, declaraţie sinceră despre Serena Williams. Simona Halep este de părere că sportivaamericană poate câștiga orice meci, numai că are niște probleme emoționale. Acestea o mai împiedică din când în când. Oricum, Simona Halep recunoaște că Serena Williams este aproape de o performanță greu de întâlnit.

Simona Halep (29 de ani, nr. 3 WTA) a spus că Serena Williams (39 de ani, nr. 7 WTA) nu este pregătită mental în finalele de Grand Slam, mai ales că sportiva se află la un pas de un record istoric.

Are Serena Williams dupa cum sustine Simona Halep problemuțe la cap
Are Serena Williams dupa cum sustine Simona Halep problemuțe la cap

Serena Williams se pierde când se gândețte să o egaleze pe Margaret Court

Simona Halep a declarat că Serena Williams are o presiune în plus atunci când joacă o finală de Grand Slam pentru că este foartea aproape de a egala recordul deținut de Margaret Court, care a câștigat 24 de titluri: 11 Australian Open, 5 Roland Garros, 5 US Open, 3 Wimbledon.

Am senzația că se motivează mai mult când joacă împotriva mea. La finala de la Wimbledon am simțit-o emoționată, probabil și pentru că era aproape de record. Cu siguranță, emoțional îi este un pic greu pentru că este atât de aproape să facă o performanță tare greu de întâlnit. Cred că are problemuțe la partea mentală, pentru că este capabilă să câștige orice meci”, a declarat Simona Halep la emisiunea Așii Tenisului de la Digi Sport.

Când s-a confruntat Simona Halep cu Serena Williams

Ultima confruntare a Simonei Halep cu Serena Williams a avut loc în sferturile de finală de la Australian Open din acest an, când sportiva din America s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-3.

A fost a doua întâlnire dintre cele două la turneul de la Melbourne, prima fiind câștigată tot de Serena Williams, în turul 4, în 2019.

CTP, despre Simona Help. ”Nu mai este interesată să devină locu 1 WTA”

Pe de altă parte, Cristian Tudor Popescu a făcut declarații despre jocul Simonei Halep. Ziaristul face o declaraţie neaşteptată în care spune că sportiva noastră nu ar mai fi interesată să devină din nou numărul 1 WTA.

În timp se accentuează, iar principala sursă a acestui deranj la coloană este reverul cu două mâini, în special cel luat de jos, care presupune întoarcerea aproape completă a umerilor și mișcare de ridicare în același timp. Vă dați seama ce tip de solicitare. L4-L5. O doare spatele… Eu nu cred că Simona mai este interesată să revină numărul 1 mondial. Mai degrabă să mai câștige un Grand Slam. Și cred că încă mai poate”, a mai spus CTP.

Urmăriți Impact.ro și pe