Cum se pregătește Carmen Grebenișan pentru Dancing on ice. Ce a făcut în ziua în care au sunat-o cei de la Antena 1 (Exclusiv)

Andra Daoud 05.02.2022, 08:01

După ce a făcut echipă cu Alina Ceușan la Asia Express, Carmen Grebenișan a acceptat o nouă provocare și va fi concurentă în noua emisiune de la Antena 1, Dancing on ice. Influencera a povestit că are mari emoții, dar abia așteaptă să intre în concurs și să dea tot ce are mai bun, pentru a ajunge cât mai departe în competiție. Este pentru prima dată când se află pe patine și spune că provocarea a venit la fix pentru ea.

Cum se pregătește Carmen Grebenișan pentru Dancing on ice

Nouă vedete din România vor intra în competiția Dancing on ice: Vis în doi, alături de patinatori profesioniști și vor concura pe gheață pentru a îndeplini visurile unor oameni obișnuiți. Printre concurenți se numără și Carmen Grebenișan, care a dat un interviu pentru playtech.ro și a povestit cum a primit provocarea și cum s-a pregătit pentru competiție.

În ziua în care m-au contactat cei de la Antena 1, mi-am zis: NU CRED ASA CEVA! Și de ce spun asta? Pentru că exact cu câteva zile înainte, m-am uitat la un documentar în care urmăream o competiție din anii 90 dintre Canada și Rusia și cum a fost sabotată de către ruși.

Partea faină era alta, în modul care am văzut cum se dau patinatorii pe gheață, cât de fluide sunt mișcările lor și elegante și cu câtă grație se mișcă… am rămas blocată și mi-am dorit așa de mult să pot să fac și eu vreodată patinaj în viața asta. Iar apoi, după câteva zile, a venit propunerea asta ca un miracol. E dovada clară a legii atracției.”, a declarat influencera.

Carmen Grebenișam a mai povestit că se antrenează câteva ore pe zi și că, dincolo de efortul fizic, este o competiție care o solicită psihic foarte mult, pentru că trebuie să își mențină motivația și să nu cedeze.

Având în vedere că avem aproximativ patru ore de antrenament în fiecare zi, excepție făcând ziua de duminică, este un proiect foarte solicitant, însă e mai solicitant psihic, ai riscul de a te demoraliza atunci când îi vezi pe alții că fac mai bine decât tine.”, a mai spus Carmen Grebenișan.

Cum se pregătește Carmen Grebenișan pentru Dancing on ice. Ce a făcut în ziua în care au sunat-o cei de la Antena 1 (Exclusiv)
Carmen Grebenișan va intra în competiția Dancing on ice

Este pentru prima dată când patinează

Carmen a recunoscut că nu a mai pus niciodată patinele în picioare. Știa din copilărie să meargă pe role, însă spune că nu are nicio legătură cu patinajul, care este mult mai solicitant.

Este prima dată când m-am pus pe patine, nu m-am dat niciodată în viața mea, nici măcar de plăcere la niciun patinoar. Pe role m-am mai dat, însă ultima dată când m-am dat a fost la 12 ani și cred că a fost o singură vară în care am făcut asta, în orice caz, nu prea are legătură cu mersul pe role, cel puțin mie nu mi s-a părut. Mi-a fost mult mai greu.”, a declarat Carmen Grebenișan.

Dacă în Asia Express le-a arătat telespectatorilor latura ei competitivă, de data aceasta, emisiunea Dancing on ice va scoate la iveală latura emoțională a sa. Carmen a spus că are mari emoții când se gândește că emisiunea va fi live și că nu prea reușește să își ascundă trăirile.

Urmăriți Impact.ro și pe