Ce spune Ruby despre experienţa „Dancing on Ice”, show anunţat de Antena 1. „E o nouă mişcare în televiziune” (exclusiv)

Nicu Stan 03.02.2022, 19:41
Ce spune Ruby despre experienţa „Dancing on Ice”, show anunţat de Antena 1. „E o nouă mişcare în televiziune” (exclusiv)

Ce spune Ruby despre experienţa „Dancing on Ice”, show anunţat de Antena 1. Ruby abia așteaptă ca telespectatorii să se bucure de noul proiect de pe micile ecrane. Așa cum o cunoaște toată lumea, Ruby este plină de entuziasm și se antrenează conștiincios în fiecare zi. Cântăreața consideră că acest show TV o să schimbe regulile în domeniu.

Ruby, dezvăluiri din culisele „Dancing on Ice”, show anunţat de Antena 1. Cântăreața avea șanse să ajngă în finală

Ruby a făcut dezvăluiri despre experienţa „Dancing on Ice„, un nou show TV anunţat de Antena 1. Cântăreața este foarte entuziasmată de noul show TV și spune că va schimba totul în televiziune.

„Sunt foarte bucuroasă. Totul a pornit ca o mare provocare pe care am întâmpinat-o cu foarte mari emoții și cu foarte multe semne de întrebare, la fel ca pe toate provocările mari din viața mea de până acum. Provocarea vine din partea echipei mele preferate de televiziune, din partea echipei care pot spune că m-a crescut în televiziune.

Ruby, entuziasmata de show-ul de la Antena 1
Ruby, entuziasmata de show-ul de la Antena 1

Ruby muncește foarte mult pentru show-ul TV de la Antena 1

Sunt bucuroasă oricând am ocazia de a participa la un show de o asemenea grandoare, cred că o să fie ceva ce nu s-a mai văzut în România, este un show unic. Noi muncim extrem de mult în fiecare zi, astăzi este ziua 20 de antrenament. Eu le număr, zic că este ziua 20 de captivitate pentru că zilele noastre, ale concurenților, au ajuns să fie doar despre antrenament și doar despre Dancing on ice, nu avem timp să ne ocupăm de altceva.

Ne-a captivat pe toți, este extraordinar, toți suntem fericiți și recunoscători, ne dăm seama că luăm parte la o nouă mișcare în televiziune”, a dezvăluit, în exclusivitate pentru playtech.ro, Ruby.

Ruby are șanse să ajungă în marea finală

De asemenea, Ruby este o adevărată luptătoare, demonstrând că are capacități care o pot duce cât mai aproape de marea finală. Vedeta a participat la alte numeroase emisiuni, astfel că fanii au putut să observe o altă latură de-a sa, Ruby fiind pregătită pentru orice provocare.

„Am un partener foarte drăguț și ne gândim cum să o luăm, cum să mergem mai departe. Aseară ne-am gândit că ar fi inteligent să o luăm etapă cu etapă, să trecem de fiecare hop. Ne dorim împreună să ajungem până în finală, iar cu ajutorul lui Dumnezeu poate și să câștigăm.

Ruby se bazează și pe experiența acumulată în alte show-uri TV

Eu am participat la multe experiențe care mi-au îmbogățit sufletul și am fost aproape de primul loc de fiecare dată. Poate este momentul meu să fiu pe primul loc și să câștig alături de partenerul meu dacă se aliniază planetele. Ar fi un vis îndeplinit al partenerului meu, pe lângă bucuria mea de a purta coronița”,  a mai spus Ruby.

Urmăriți Impact.ro și pe