Cum se poate încheia pandemia de Coronavirus în doar două săptămâni. Adrian Streinu-Cercel are o explicație simplă

Stan Filon 25.11.2020, 13:09
Cum se poate încheia pandemia de Coronavirus în doar două săptămâni. Adrian Streinu-Cercel are o explicație simplă

Cum se poate încheia pandemia de Coronavirus. Directorului Institutului Matei Balș, Adrian Streinu Cercel, spune că pandemia ar fi oprită în doar două săptămâni! Soluția este una simplă pentru medic, dar nu înțelege de ce statul român nu o aplică, deși a fost testată deja cu succes în alte țări!

Cum se poate încheia pandemia de Coronavirus în doar două săptămâni

Medicul Adrian Streinu Cercel a intervenit marți seara într-o emisiune de la Antena 3,unde a vorbit despre vaccinarea împotriva noului virus, dar a spus și ce ar trebui să facă Guvernul pentru a opri cât mai repede pandemia de coronavirus.

Medicul a spus că dubiile asupra vaccinului nu fac decât rău, în contextul în care întreaga lumea se chinuie să-l găsească. Potrivit directorului instituitului ”Matei Balș” din Capitală, primul lucru care ar trebui făcut în pandemie este testarea în masă.

Cum ar stopa Adrian Streinu Cercel pandemia de coronavirus, in doua saptamani
Cum ar stopa Adrian Streinu Cercel pandemia de coronavirus, in doua saptamani

Ce soluții propune șeful institutului Matei Balș

”Este o greșeală enormă ca în contextul în care toată lumea se chinuie să găsească un vaccin să vii și să ridici probleme și dubii cu privire la acesta. Trebuie să citești cam cum sunt făcute aceste vaccinuri pentru că tehnologia pe care o utilizăm este absolut revoluționară.

Dacă noi nu înțelegem că suntem în pandemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României este o epidemie, dacă nu înțelegem că pe teritoriul României se moare din cauza acestui virus, înseamnă că avem o problemă conceptuală majoră”, a spus Adrian Streinu-Cercel.

Medicul a prezentat trei metode pe care le consideră foarte eficiente în lupta cu infecția de coronavirus. Prima metodă foarte eficientă este tratamentul cu anticorpi monoclonali. Dacă aceștia ajung la 70% din populație, ar duce în două săptămâni la încetarea cazurilor de coronavirus.

Anticorpii monoclonați ar pune capăt pandemiei

”Prima intervenție în epidemie este să testăm. Nu facem acest lucru. Nu înțeleg de ce nu facem acest lucru, de ce nu testăm în stradă. Alții au făcut-o! Și cu rezultate minunate.

A doua intervenție este folosirea anticorpilor monoclonali, care să oprească pandemia. Noi dacă am împrăștia acești anticorpi monoclonali în 70% din populație în două săptămâni de zile nu am mai vorbi de incidența SARS-CoV 2 în circulație în România. Și a treia intervenție este vaccinarea”, a încheiat Adrian Streinu-Cercel.

Și medicul Raed Arafat nu știecum să facă să-i determine pe români să se vaccineze, atunci când va fi posibil. Secretarul de Stat în Ministerul de Interne spune chiar că este dispus să se vaccineze în direct, pentru ca populația să vadă cum se vaccinează și el să să-i urmeze exemplu. Zice că și alți lideri ar trebui să facă la fel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...