Cum se înțeleg, de fapt, iubitul Andreei Marin și Violeta. Imaginile care spun totul

Ioana Bucur 09.08.2021, 09:48

Face parte din viața lor de aproape patru ani, dar a fost oare acceptat de cea mai importantă persoană din inima celebrei prezentatoare? Cum se înțeleg, de fapt, iubitul Andreei Marin și Violeta. Ce se poate observa din imaginile postate recent.

Cum se înțeleg, de fapt, iubitul Andreei Marin și Violeta

De când l-a cunoscut cu Adrian Brâncoveanu, vedeta radiază de fericire. Dar mulți sunt curioși să afle cum se înțeleg, de fapt, iubitul Andreei Marin și Violeta. Cei trei au plecat într-o vacanță de câteva zile, departe de România, bucurându-se de momente de liniște într-o destinație de lux, preferată de cele mai mari celebrități ale lumii – Capri.

După ce a ajuns, din nou, acasă, Andreea Marin a postat o serie de imagini din vacanța de vis, oferind, poate fără să vrea, primele indicii despre relația pe care o au fiica și partenerul său.

„Hoinărind cu gândul, în urmă câteva zile, căci cu fapta… sunt cu nasul în laptop la birou”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

Nu este prima oară când cei trei pleacă împreună în vacanță, semn că Violeta se simte în largul ei în prezența fostului consul al României în Libia și se simte bine în „formula completă”, iar imaginile postate de Andreea Marin sunt cel mai bun exemplu. Relaxați, cu zâmbetul pe și fericiți, se pare că au profitat din plin de frumusețea peisajelor din Capri.

Cum se înțeleg, de fapt, iubitul Andreei Marin și Violeta
Andreea Marin și Violeta

Andreea Marin, despre o nouă sarcină

Prezentatoarea TVR a dezvăluit că se simte împlinită pe toate planurile și se bucurăde cele mai frumoase momente din viața ei. Mai mult decât atât, fosta gazdă a Surprizelor a declarat că își dorește să devină din nou mamă, însă lasă totul în voia lui Dumnezeu.

„Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă, dar lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple. E un moment pentru toate. Știe cineva, acolo sus, mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin, la Antena Stars.

Andreea Marin a făcut recent o nouă investiție imobiliară, cumpărând o vilă pe care a reamenajat-o și pe care o închiriază pentru diferite filmări sau ședințe foto.

„Nu eram pregătită de o asemenea investiție, o întreagă aventură cu împrumutări la bancă. Nici nu eram sfătuită de tatăl meu, odinioară, să fac vreodată asta, dar când e pentru tine, se întâmplă până la urmă.

Împreună cu partenerul meu de viață, care trebuie să spun că a fost un mare sprijin. Pe partea tehnică nu mă pricep la nimic, fără el aș fi fost moartă. A ieșit treabă bună în doi.”, a mai spus Andreea Marin pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...