Andreea Marin a ajuns să facă reclamă la un produs prezent pe toate rafturile Mega Image sau Carrefour. ”M-au ciuruit”

Daria Petrescu 08.08.2021, 09:22
Andreea Marin a ajuns să facă reclamă la un produs prezent pe toate rafturile Mega Image sau Carrefour. ”M-au ciuruit”

Andreea Marin este una dintre cele mai îndrăgite personaje de pe micul ecran. De-alungul timpului, vedeta a fost implicată în mai multe proiecte de televiziune, iar mai nou, a intrat în rândul persoanelor publice care promovează diverse produse pe contul de socializare. Andreea Marin a ajuns să facă reclamă la un produs prezent pe toate rafturile Mega Image sau Carrefour

Andreea Marin promovează un produs prezent pe toate rafturile Mega Image sau Carrefour

Fie că e vorba despre un centru de înfrumusețare, produse de beauty sau mobilier, Andreea Marin nu ezită să promoveze pe contul de socializare și să vorbească despre calitatea produsului respect. DE data asta, vedeta Marin a ajuns să facă reclamă la un produs prezent pe toate rafturile Mega Image sau Carrefour. Este vorba despre @hygienium #ad, care ajută la protejarea de țânțari. Iată mesajul transmis de Andreea Marin, pe Instagram:

„Nu știu cum vă descurcați cu țânțarii, dar pe mine…m-au ciuruit! Și dacă nu i-aș auzi măcar când sunt în acțiune, aș rezista cu stoicism, dar „serenada” lor nu sună deloc bine în urechile mele, așa că din păcate mi-am pregătit și eu apărarea.

Am apelat la @hygienium #ad, care are soluții potrivite pentru cei care vor să stea seara liniștiți la aer, și am făcut deja aseară un experiment reușit. De când au venit ploile abundente, natura a explodat și e minunată, dar tot vine la pachet și cu aceste mici neplăceri. Dar totu-bine când se termină cu bine. O săptămână frumoasă tuturor!”, a fost mesajul transmis de Andreea Marin pe contul de Instagram.

Andreea Marin și iubitul ei, surprinși alături de Ben Affleck și Jennifer Lopez

Ben Affleck și Jennifer Lopez au petrecut câteva zile de relaxare în Italia. S-au plimbat pe străzile din Capri, unde au fost chiar și fotografiați.

La un moment dat, în spatele lui Ben Affleck și al lui Jennifer Lopez au apărut Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu. Cu o pălărie de vară pe cap și cu ochelari de soare, Andreea Marin a fost surprinsă alături de cele două staruri internaționale.

Andreea Marin vrea să devină mamă

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape patru ani. Cei doi locuiesc împreună și se gândesc deja să devină părinți.

„Când o vrea Dumnezeu. (…)Trebuie să mai facă și omul ceva ca să iasă treaba asta. Sunt un om sănătos, nu e asta o problemă. Lucrurile se întâmplă atunci când trebuie să se întâmple.

E un moment pentru toate. Știe cineva acolo sus mai mult decât știm noi, asta cu siguranță!”, a spus Andreea Marin într-un interviu recent. „Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect” , a mai adăugat Andreea Marin într-un interviu.

Cum s-au cunoscut

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos”, a dezvăluit vedeta.

 

Urmăriți Impact.ro și pe