Andreea Marin i-a uimit pe toți cu ultima poză alături de iubit. ”Felicitări, moldoveanca mea”

Stan Filon 07.08.2021, 08:47

Andreea Marin și iubitul său au plecat în vacanță. Au luat-o cu ei și pe Violeta, iar concediul a fost unul foarte reușit, dacă este să ne luăm după cât de relaxați apar cei doi amorezi în pozele postate pe rețelele de socializare. Fanii vedetei au umplut Internetul cu reacții!

Andreea Marin i-a uimit pe toți cu ultima poză alături de iubit

Andreea Marian și mai tânărul său iubit au ales să lase în urmă canicula din țară și să plece peste hotare. Chiar dacă, probabil, nu au scăpat de căldură, cei doi s-au relaxat împreună cu Violeta, fiica Andreei Marin. Au postat mai multe imagini din vacanță, în care apar foarte eleganți. Unii fani au spus că fotografia este ruptă parcă din filmul ”Casablanca”.

Cei doi poartă pălării, iar Adrian Brâncoveanu nu a renunțat la cămașa albă nici în vacanță. Andreea Marin poartă un sacou negru, la care a accesorizat o pereche de cercei masivă și un colier imens, auriu. Fanii au îînebunit când au văzut poza. Comentariile au apărut imediat. ”Bravo, moldoveanca mea”, ”Parcă e din filmul Casablanca”, ”Eleganta si frumusete”, ”Vacanta placuta! Un cuplu frumos finut si deosebit”. Sunt doar câteva dintre mesajele internauților.

Andreea Marin i-a uimit pe toti cu ultima poza alaturi de iubit
Andreea Marin i-a uimit pe toti cu ultima poza alaturi de iubit

”Bătrânica se ţine bine”

Relația lor pare foarte sudată, iar Andreea Marin nu a mai fost de mult timp așa fericită. Diferența de vârstă nici nu se vede. ”Nu e o problemă pentru mine. Sunt aproape 11 ani între noi, dar bătrânica se ţine bine. Este ultimul lucru la care mă gândesc – diferența de vârstă. Nu e prima relație în care eu sunt mai în vârstă. Dacă ne vezi unul lângă altul nici nu îți dai seama că există această diferență. Atâta vreme cât de potrivim minte, trup și suflet nu văd vreo problemă”, a povestit Andreea Marin.

Chiar dacă nu a vorbit deloc despre nuntă sau măcar despre o cununie, Andreea Marin a vorbit recent despre faptul că ar vrea să devină din nou mamă. ”Un lucru pe care mi-l doresc tare mult e al doilea copil. Să vedem ce planuri are Dumnezeu din punctul ăsta de vedere. E un timp pentru toate”, a spus vedeta.

Andreea Marin a srecunoscut că nu a fost dragoste la prima vedere. L-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu atunci când ambii sufereau. Au discutat mult, iar relația a venit de la sine, după cum a mărturisit vedeta. ”Pe noi ne-a unit suferința, așa ne-am întâlnit. Fiecare dintre noi pierduse un om extrem de drag, de apropiat. Eu abia îl pierdusem pe tata. Așa ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele. Nu a fost dragoste la prima vedere, lucrurile au venit în timp și într-un mod sănătos”, a povestit Andreea Marin, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...