Cum se înţeleg acum Andreea Bălan şi George Burcea. Artista a recunoscut: Credeam că o să fiu soție toată viața”

Nicu Stan 12.04.2021, 10:29

Cum se înţeleg acum Andreea Bălan şi George Burcea. Artista a recunoscut totul și a spus că atunci când și-a pus rochia de mireasă o să fie pentru toată via. Din nefericire nu a fost așa.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre relația cu George Burcea. ”Nu pot spune mai multe pentru că suntem în divorț”

S-a aflat cum se înţeleg acum Andreea Bălan şi George Burcea, tatăl fetițelor sale, care între timp s-a cuplat cu colega de la Ferma, Viviana Sposub. Cântăreața spune că l-a iertat pe actor și lasă să se înțeleagă, pentru încă o dată, că ea nu are nicio vină în ruptura care a intervenit între ei.

De asemenea, Andreea Bălan a spus că credea că se mărită pentru toată viața atunci când a făcut-o cu George Burcea. Nu a fost așa.

Andreea Balan, George Burcea si fetitele lor
Andreea Balan, George Burcea si fetitele lor

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea

”Da, l-am iertat pe George Burcea. Da, dar nu pot spune mai multe pentru că suntem în proces de divorț. Am ajuns la concluzia că eram în etape diferite în viața, nu eram în același punct. Da, credeam că o să fiu soție toată viața, asta mi-am dorit când am îmbrăcat rochia de mireasă. Nu regret nimic, nici pe el, datorită lui am două fetițe minunate”, a declarat Andreea Bălan în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță.

Pe de altă parte, Andreea Bălan insinuează că nu spune tot ce are pe suflet din cauza fetițelor, care mai târziu pot vedea cele spuse și ar putea să regrete. Spune doar atât, că amândoi, atât ea, cât și George Burcea sunt diplomați, totul pentru cele două micuțe.

George Burcea își vizitează fetițele în weekend

De asemenea, Andreea Bălan a povestit cum se descurcă cu cele două micuțe, în contextul în care George Burcea nu mai este lângă ele. Cântăreața recunoaște că are mai mult de furcă cu cea mare, cu Ella, care tot așteaptă să fie în vacanță cu ambii părinți. În rest, micuța s-a obișnuit că tati nu mai locuiește în aceiași casă cu ea.

”Trebuie să existe diplomație și discreție pentru că sunt doi copii la mijloc. Vor intra, mai târziu, pe YouTube și vor vedea. Ella cu greu a înțeles că tati nu mai locuiește cu noi. Ea tot speră și visează că, într-o zi, vom merge în Mauritius în vacanță, ultima în care am fost toți 4. Încet, va înțelege. Ea știe doar că tati nu mai locuiește cu noi, vine în weekend sau când poate. Atât”, a mai mărturisit Andreea Bălan .

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI